Herkese oncelikle merhabalar, Bol bereketli sağlıklı bir Ramazan ayı gecirmenizi diliyorum. Rabbim hepimizin gonlune gore versin iyiye iyilik versin kotu duşunene bin beterini nasip etsin insallah
Neyse bu aksamki TATSIZ gecen bir iftar daveti hakkında biraz konusup rahatlamak istiyorum cunku kimseyle konusacak durumda değilim.Her ne kadargerekli siterilizasyonu sağladıgını iddia etmiş ve bizi davet etmiş olsa da gorumcem rezil bir iftar sofrasına daha imzasını atmış oldu. Cok gerginim ve sinirliyim cunku bu ucuz kadın artık cok olmaya başladı. 7,5 senelik evliyim kızlar ve cocuğum yok. Mahalle bakkalı dahil herkes 4 gozle bebem olması icin pusuda bekliyor. Tabi ben de istiyorum ama eşimle cinsel munasebetimizde bazı kaoslar yasıyoruz bu yuzden cocuk gelişmesi henuz gundemimizde değil. Ama uzulduğum bir konu var hala bile hatırladıkca elim ayağıma karışıyor. Arkadaşlar bu hayatta en buyuk imtihanım eşimin kızkardeşiyle akraba olmamla başladı. Basta herşey doğru duzgun idi. Zamanla herşey kabak tadı vermeye başladı cunku her şeye burnunu sokuyor alttan laflar ustten bakmalar hakaretler kavga polemik basitlik skandal derken kor topal bugunlere geldik. g*rumcem 2,5 senelik evli 6 aylık ucuzleri var.Aileye yaranmak icin kayınpederimin babasıyla dedesinin adını koydu.Cocuklardan biri kız ona da kayınbabamın 18 senelik metresinin adını koydu neyse bu kadar ozele girmeyelim dedikodu yapmış gibi olmayalım. Bu kedi gibi doğuran kadın surekli benim evlatsızlığımı yuzume vuruyor ve agrıma geliyor.Gectiğimiz aylarda evoturmasında bana ev terliği fırlattığı icin on dişlerini eline verdim araya buyukler girdi barıştık biz bir şekilde ama soğuk savaş son gaz devam ediyor. en sonki terbiyesizliğinden bahsedecek olursak;
Dışarıdan hazır olarak yaptırıp satın aldıgına yemın ettiğim ama asla kanıtlayamayacagım o iftar yemegınden sonra sıra tatlılara geldi. Bana tatlı servisi yaparken gozleriyle sellektor yapar gibi kısıpacıp bakış attı ben basta anlamadım ama bir de ne goreyim.... Tatlının uzerinde kaymaktanbir bebek figuru... aglamaya basladım sinir krizi gecirdim ve tum eforumla onun o tepesinde kalan son 2 tel sacı yolup eline verdim... Eltim kendi leş aile watsapında goygoyunu yapmak icin o kaos ortamındatatlı kasesini alıp baska odada fotosunu cekmiş bana da attı.. sEşimle aram cok bozuldu neymiş efendim bu uyguladıgım şiddet onun sutunu kesebilirmiş... myası bozuk bir insanın sutu ne kadar verimli olabilir ki..sizinle paylaşmak istiyorumyorumu size bırakıyorum.. siz olsaydınız ne yapardınız? Sevgiler...