merhaba henuz 17 yaşındayım ve bekarım bu zamana kadar hic duzenli regl olmadım surekli birkac ay gecikmeler oluyordu son sefer ise bir yıl boyunca olmadım tabi bu surecte doktora gittim doktorum bana herhangi bir sıkıntımın olmadığını yani adet dongumu buyuk bir olcude etkileyecek sıkıntımın olmadığınj soyledi detaylı ultrasona girdim ve pcos tanısı kondu doktorum bu durumda doğal adet dongumu beklemem gerektiğini soyledi ben de oyle yaptım sonrasında hala adet olamayıncs tekrar doktora gittim(doktorum ozel hastanede bi doktor iyice araştırdık annemin doğumunu da yaptırmıştı) oradan beni bi eğitim araştırma hastanesine gonderdiler oradaki doktor da bana adet sokturucu hapı verdi bunu kullan dedi yani adet olabilmem icin ben de şaşırdım bi yıldır bekliyorum sonucta doktorum ilac kullanma demişti ben de kendisine yeniden danıştım yonlendirdiğiniz hastanede bana bu ilacı kullanmamı soylediler diye o da tamam kullan dedi o an cok sinirlendim madem bana bu ilac verilebilirdi niye daha once vermedi?? genelde adet olduğumda da cok kanamalı gectiği icin(gunde bi paket ped bitiyordu neredeyse) ben de okula gidiyodum o ilacı icmek istemedm altıma gecer bulaşır diye ve bi ay sonra adet oldum kendiliğimden (bir yılın sonunda) gayet normaldi fazla kanamam olmadı ucuncu gununde hormon testi yaptırdım onlar da normaldi ama 58 gundur yine adet olamıyorum benim sorunum nedir