Merhaba hanımlar canım cok sıkkın. Ben nişanlıyım ve corona dolayısıyla duğunumuz ertelendi yaz sonuna . Bundan dolayı ve corona bilmem ne olaylar dolayısıyla malumunuz herkes gibi sıkıntıdayız nişanlım da bende.
Her ne ise, bu akşam konuşuyorduk coronadan falan konuştuk ben duzeliyor dedim o dedi duzelmiyor gizliyorlar falan sonra konu duğune geldi. duğunumuz olmasa bile nikahlar biraz daha serbest olursa yaparız, zaten biz sade bir nikah istiyorduk başta sonra karar verdik duğune dedi. Ki duğunu isteyen de kendisiydi . Ben dedim yani nikahlara normal şekil izin verirlerse zaten duğune de izin verirler fark ne ne alaka yani dedim.
Sinirlendim Ben de dedim sen duğun mu yapmak istemiyorsun. O da ne alakası var ben sana oyle mi dedim falan filan baya bağırıp cağırmaya başladı. Beni konuşturtmadı. Ben konuşabilir miyim falan dedim. hayır gerek yok konuşmana seninle konuşulmuuor dedi. Yani sırf sen duğunden mi kacıyorsun dediğim icin. Dedim madem konuşamıcaz karşılıklı kapatalım telefonu gerek yok konuşmaya o zaman dedim. O da bana cehennemin dibine !!!! Dedi, kapatırsan kapat dedi. Ben de kapattım.
Gercekten sinirliyim elim ayağım titriyor. Ne yapmalıyım ?