Hanimlar 30 yillik tek ve en yakin arkadasim benden borc istedi 300tl verdim aramizda boyle seylerin lafi olmaz diye.geri odemedi ardindan yakin bir sure sonra tekrar 800 tl istedi bende daha once aldigini vermedigi icin bende yok ama anneme sorayim dedim.annemde kendisini sever ver kizim dedi kendi parasindan verdi.2 yil gecti uzerinden bir kez odeyecegim ama param yok dedi tamam dedim.sonrasinda kocasinin borcu icin 7 bin istedi bi kac aya veririz dedi(madem bi kac aya odeme gucun olacak eskisini ode)yok dedim vermedim.bir sure sonra yine kocasinin borcu icin 12bin istedi kusura bakma eskisini vermeden veremem dedim.surekli kocasinin borclari icin bir cikar yol bulup borcunu kapiyor ve ilk benden istiyor.kocasida cok sorumsuz.mesela kirayi veremiyorlar ev sahibi kocasini ariyor acmiyor telefonu ardindan arkadasimi arayip ara ev sahibini elimizde yok verecegiz de falan diye zorluyor azarliyor.niye hala aramadin ev sahibi adam yine beni ariyor diye.ve duyuyorum ki iciyor(beni ilgilendirmez ama icki icmekte maddiyat demek ona verecegin parayi borcuna ode)annemde kiziyor artik bizi enayi yerine koydular ne zaman verecek parayi diye.keske vermeyip kotu olsaydim.diyecegin o ki nasil geri istesem ben kotu olmadan nasil soyleyebilirim?