Hayırlı ramazanlar herkese, 5-6 senedir takıldığım bir forum vardı. Tam olarak forum olmasa da oyle diyelim. Ordan tanıştığım ve arkadaşlığımın orada kaldığı biri vardı. 4 seneyi aşkındır tanışıyoruz, konuşmalarımız hep arkadaşcaydı son bir kac aya kadar. Forum olması yanıltmasın baya her şey hakkında konuştuk ve birbirimizi gormesek de tanıyoruz, 4 senede belki bazı arkadaşlarımdan daha cok konuşmuş dertleşmişizdir. Karantinadan mı neyden bilmiyorum son 1-2 belki 3 aydır konuşmalarımız yavaş yavaş florte dondu. Onu gormeden flort etmek gibi bir hata yaptım.Ve az once artık sanaldan cıkalım diyip birbirimize fotoğraflarımızı attık. Anladığım kadarıyla beni beğendi ama malesef ben hic elektrik alamadım oluru yok gibi. Şimdi sırf goruntusu yuzunden konuşmayı bırakırsam cok kırılacak, onu kırmak istemiyorum, zamanı geriye alıp arkadaş olabilsek keşke tekrar ama artık zor gorunuyor. Sizce onu kırmadan nasıl flortluğu bitirebilirim? Elektrik alamadım desem eminim ki cok kırılacak ki ben de aynısını yaşasam umursardım.