Merhaba ben yeni uyeyim sırf bu konuda dertleşebileceğim hic kimsem olmadığı icin buraya uye oldum artık birilerine anlatmazsam cıldırıcam

eşimle 4-5 yıllık bi sevgililik surecinden sonra evlendik.Evlilik oncesi alkol kullandığından haberdardım ve yaptığı aşırılıklar o zamanlar bana da heyecan veriyordu eğlendiğimi zannediyordum. Ama iş evlilik boyutuna gectiğinde işkence haline gelmeye başladı

4yıl cocuk yapmadık. Bu surecte alkolu bıraktı 2-3 sene boyunca icmedi herşey harikaydı yani alkol aldığında kişiliği de değiştiği icin icmediğinde sorun yaşamıyorduk. Neyse bebeğimiz dunyaya geldi ve tekrar icmeye başladı .Ayda 1 haftada 1 derken neredeyse hergun bayılacak kadar icmeye başladı ben kaynanamdan ve annemlerden farklı bir şehirde yaşadığım icin bebeğime yalnız bakıyordum . Lohusalık psikolojisi , bebeğimin sağlık sorunları herşeyle baş etmeye calışıyordum inanın o surecte 10 yaş yaşlandım belki. Neyse cok uzattım . Şuan oğlum 6yaşında .Hamileyim ve yine alkol problemiyle boğuşuyorum inanın o kadar zor ki gece bayılana kadar iciyor yattığı yeri ıslatıyor sızmadan once de telefondan gerekli gereksiz herkesi arayıp rahatsız ediyor. 6,5 aylık hamileyim ne bir destek ne cocuğuyla ilgilenmek hic bir şey yok adamda. Tek dişunduğu akşam olsun ickimi iceyim . Hamilelikten dolayı koku hassasiyetim var ve gercekten midemi bulandırıyor

yani şuan fırsatım imkanım olsa oğlumu alıp bu evden cıkıp gitmek istiyorum. Ama nereye kime

annemle babam asla istemediler evlenmemi ve şimdi onların yanına donemem başka da gidecek yerim yok cok caresizim .Napıcam bilmiyorum