Ramazan ayı ilk defa boyle geldi. Benim sevip saydığım hareketlerini her zaman ornek aldığım eşim. Bugun bana şiddet uguladı. 3 gundur temizlik yapıyorum evde dun eksik kalan yerler oldu bugun yapayım dedim cunku dun yemek hazırlamak zorundaydım. Bugunde kalan yerleri bitirdim. Mutfaga gectim yemekleri isitmak icin. Dunden kalan yemekler baya vardı cunku. Mutfaga girdi napiyosun dedi yemekleri hazirlicam dedim baska birsey yapmicak misin dedi hayir zaten vakit yok kalktigimdan beri temizlik yapiyorum dedim oda ne işe yariyosunki dedi bende ne diyosun dalga gecme zaten yorulmusum dedim yapıcaksın tabi ki dedi bende bak orucluyum benimle kafa bulma halim yok dedim sonra hakaretlere devam etti bende kavga etmemek icin yatak odama geldim. Zaten orucluyum yorulmuşum. Oda odadan iceri bi girdi iftar saati geldi yemek yok dedi şifonyerin uzerindeki sac kurutma makinesini kafama gecirdi ben hala şoktayım şuan hala ne oldugunu anlamış degilim ağlamaktan duramiyorum ben naptim simdi cok kotuyum sadece buraya icimi dokebilirim başkasina anlatamam..