Merhaba arkadaşlar bir derdim var fakat cozumu olmayan bir şey sanırım.
Beni ve ailemi uzen ve nasıl bir sulaleye sahip olduğumu duşununce gercekten cok şaşırıyorum.
Babam ve amcam yıllar once işte ortak olmuslar,para kazandıkca eşi ve cocukları har vurup harman savurdu bizde boyle olmaz deyip işlerinizi ayırın dedik.
Ayrılırken erkek kuzenim babamdan bindiği taksiyi almak icin babama vurmaya bile kalkmıştı babamda lanet olsun diyerek arabayı ona verdi.
Biz butun herşeye rağmen onlarla sıkı fikı olmasakta konuştuk duğunleri nişanları oldu hep yardımcı olup bileziklerini dahi taktık.
Neyse bu zaman icinde amcam bir iş beceremedi babamın maddi durumu ondan hep iyi oldu babamdan borc para almış 10 bin TL kadar bir kac iki yıl olmuş istemiş istemiş vermemiş.
Babamın ustune bir arabası vardı satmak istemiş babam paramı ver oyle sat demiş.
Oğlu yine devreye girip babama kufurler etmiş ana avrat yerini sormuş dovmeye gelcem demiş.kiz kardeşim de bunları oğrenince dilekce yazıp mahkemeye vercekti işinden attırmak icin filan bunlar parayı odediler.
Koyde bir şirket kuruluydu konteyner iş makinalari filan başka bir firma kurmuştu bunları adam iflas edince amcam satmış konteyneri kendine ev yapmış diğer iki konteynirida kucuk amcamla babama ev olarak verilcekti bu durumlar olunca siz buraya gelemezsiniz burası bana ait sizi surundurcem diyormuş filan
Oğlu bizi engelleyip silmişti hatta.
Babamlarin mirasini kendine ustune yapan ayrı bir yengem vardı onunla kimse konuşmuyordu
Simdi diğer yengem onunla cok iyi olmuş
Babamı ve kucuk amcami koydeki yerlere sokmak istemiyorlar.
Diğer yanda ben onlarin duğununde nişanında vardım hem emeklerim gitti hem takilan altınlar
Bir cevap aramıyorum ama insanlar nasıl bu kadar terbiyesiz ve iki yuzlu olabiliyor anlamiyorum.