Uzun bir aradan sonra merhaba sevgili kk uyeleri. Benim bir derdim var... Ozellikle son birkac aydır gectiğiniz surecten midir bilmiyorum ama tetiklenmiş durumda... Ben ozel hayatımda da iş hayatımda da istiyorum ki hic sorun olmasın... Mesela hic kavga etmeyelim,hic kilo almayayım, evim her zaman ama her an temiz ve duzenli olsun, işyerinde hic puruz olmasın vs vs vs... OYLE BİR DUNYA YOK BUNU BEN DE BİLİYORUM... Fakat engel olamıyorum kendime... En ufacık bir sorunda ağlama krizlerim geliyor... Misal 1 kilo mu aldım karalar bağlıyorum... Veyahut işyerinde sureli bir iş mi geldi Eyvah Eyvah diyorum... Halbuki bunlar olağan şeyler inanın bunun farkındayım ama engel olamıyorum kendime... Hep her şey mukemmel olsun istiyorum... Kimse hasta olmasın kimse olmesin vs vs... Tabi ki hepimiz bunu isteriz ama ben cok abartıyorum ve bu yaşam kalitemi duşuruyor...
Orneğin misafir mi gelecek Ayyy hayat bana zindan... Acaba yemekleri beğeneceklermi ayy evi pis bulurlar mı offf ne yemek yapacağım... Şu gun değil de bugun mu gelselerdi bla bla bla... Resmen manyağım

Lutfen bana bir el atın yardım edin bir oneri bir tavsiye. Gercekten hayattan zevk almam gereken bircok yerde sacma sapan şeylere takılıyorum. Evdir kirlenir toplanır. Kilodur verilir alınır... Ben sanki o an yaşadığım mutsuzluk ve durumun omur boyu sureceğini inanıyorum... Orneğin ev dağıldı yaa. Tamam artık bitti asla toplanmaz bir daha asla eskisi gibi olmayacak vs vs kafasına giriyorum...
Goruş ve onerilerinizi bekliyorum kuzucuklar