Kızlar herkese hayırlı ramazanlar. Akıcı bir şekilde anlatmaya calıştım.
Aklımdan gitmiyor o..
Bir ilişkim vardı 3 sene surdu ve 2.5 ay once bitti. Kendimi eleştirmek gerekirse cocuğa cok cektirdim. Onun da tabi bana karşı hataları oldu.. Ornek vereyim; uzerinde aşırı baskı kurdum. Aşırı derecede iş ortamında ki arkadaşları ile iş yerinde mesai saatlerinde goruşmesine kadar mudahale ettim. İş yerinde ki bazı bayan arkadaşlarına sırf goruşmesini istemediğim icin sosyal medyadan mesajlar attım. Rezil attım doğrusu onu... Nasıl desem cok sacmaladım aslında. Teyzesine olur olmadık mesajlar attım aramıza girme sen yonlendiriyorsun onu gibisinden. Senli benli mesajlarla biraz aileye karşı kendimi kotu ettim....
Bir kac kere sinir krizi gecirdim;
Sinir krizi gecirme sebebim olan bir olayı paylaşayım: Normalde telefonumu kurcalamazdı. Ben didik didik ederdim tabi onunkini. Bir gun ben uyurken almış merak etmiş. Yakın bir kız arkadaşım bana biz ayrıyken tanıdığı biriyle tanıştırma teklifinde bulundu. Bende ortada bıraktım ne he ne yok dedim. Şu an olmaz gibisinden falan dedim. Mesajları gorunce kızdan sevgilisinin numarasını istiyor. Sevgilisini tanıyodu. Cocuğa "kardeş kız arakdaşın x yakın arkadaşımızdı ama biz ayrıyken boyle boyle demiş sevgilime. Senden ricam artık goruşmesinler neden boyle yaptı cok zoruma gitti" demiş. Sonra beni uyandırdı ben ortalığı yıktım. Saldırdım uzerine evdeki eşyalarını onun eviydi dağıttım. Eşyalarına zarar verdim. Kolunu ısırmışım sinir krizi ile . Kolu mosmor oldu eve işe oyle gitti. Ondan sonra aylar sonra toparladık ama hep bir ayrıl bir barış gitti
Bir kez de yıllar once arkadaşı olan bir kız arkadaşı meslekla alakalı aramış onu. Ben kızı tanımıyordum bende once arkadaşlarmış. Telefonunda yabancı numarayı gorunce kaydettim onun telefonuından onun yanında aradım. Kıza bir daha bu numarayı aramayın dedim.Sonra tartıştık arabada torpidoyu tekmeledim. Bana kendine gel yeter artık dedi bağırdı sonra arkadaşları araya girdi neden boyle yapıyorsun diye. Barıştık yine gitmedi ama sonra yurumedi.
Ben bunları neden yaptım diyorum kafayı yastığa koyduğumda kendimi cok kotu hissediyorum. İlişkinni en başından universite yıllarındaydık ve o zamandan beri guvensizlik oluyordu. Eski ilişkimden problemli ayrıldım mı diye bilmiyorum ama.... Aşırı kıskancım onunu alamıyorum..
Onun hataları ise cok aşırı girişken ve her tanıştığı insanla samimi olabiliyor duruma gore. Ya da nasıl desem bazı ayrılmalarımzıda benim baskılarım yuzunden kıskanclıklarımdan dolayı goruştuğu kişiler oldu. Ben nasıl bunu yapabilir dedim her defasında. Ailesi birazda ustunde baskı kuruyordu anladığım kadarıyla ve benim de yaptıklarımdan dolayı uzerine cok aşırı gidince artık bu tarz şeyler yaşandı. Aramızda kufurleşmeler vardı. Ben ilk başta başlatmıştım. Şerefsiz, namussuz senin gecmişin şoyle boyle diyerek...
Kızlar surekli sosyam medyadan bakıyorum duvarına takipci sayısına falan. Onun da kafası karışık git gellerde paylaşımlarından anlıyorum. Ne yapabilirim ailesi de beni istemiyor. Cok kez ayrıl barış yaptık seslerini cıkarmadılar. Son olaylarımız artık onları da bunalttı sanırsam.
Geri konuşsam ilk mesajı atsam barışsak nasıl olur.. Ben kız kardeşimde abla olmuyorsa zorlamayın dedi ama GONUL FERMAN DİNLEMİYOR