Allah bikere benim belamı vermiş ya .ulann cocuğu uyutacak yerim bile yok.toplam 3 oda biri kardeşimin odası biri babam orda .biri uyucam diyor biri ağda yapicam diyor diğeri TV izliyor gurultu var. Biride demiyor tamam iki dakka uyut sonra ben işimi yaparım. En kucuk kardeşim 15.yasinda dun ucurtmasini aldık damda ucuralim dedik pisliginden yanımızdan gitmedi ucurtmamizada izin vermedi.kendi ucurttu biyere takıldı azıcık yırtık oldu diye .siz dama getirdiniz ucurtmami deyip parcaladı ben sinirden gulunce de ucurmanin odununu bana savurdu .sonra anneme şikayet etti annem geldi bı ton bağırdı cağırdı.cocufu uyutacam biri anlayış gostermiyor . cocuk zaten beni uyutmuyor gece park yataktan cıkıp daracık yer yatağında uyuyorum kalkıp yanıma geliyor cenin pozisyonunda uyumaya calıyor um sabah saat 7 uyanıyor.koca desen zaten biliyorsunuz Allah'ın belası hayatımı karartti.hersey ustume ustume geliyor bunalıma girdim iyice uykusuzluk yapılan dusuncesizlik herşey canımı cok sıkıyor.bi dakka oturmak yok zaten .cocuktan olmasa başımı alır giderim ayağımın goturduğu yere .cocukla hicbir hareket edemiyorum kendimi kabirde gibi hissediyorum .sanırım deliriyorum