Merhaba, 24 yaşındayım, 2 senedir bir ilişkim var. İlerde evlilik duşunuyoruz ancak aklıma takılan şeyler var.
Erkek arkadaşımın annesi vefat etmiş, babası terk etmiş. Teyzesi buyutmuş. Evde temizlikten, bulaşığa, teyzesinin cocuklarını uyutmaya kadar bircok işi erkek arkadaşım ustlenmiş. Başta bunlar guzel bir şey gibi gelse de zamanla sinirlerimi bozmaya başladı.
Teyzesi yaşlı değil 38 yaşında, kendi cocuklarına bakabilecek durumda, sağlıklı. Ancak teyzesinin 6 yaşındaki kızı her gece erkek arkadaşımla beraber sarılıp uyuyor. İlerde evlenince evimizden bir odayı bu cocuklar icin hazırlamayı duşunduğunu ve istedikleri zaman bizimle beraber yaşayabileceklerini soylemişti daha onceki bir konuşmamızda.
Evde temizliği aksattığı zaman teyzesiyle tartışmaları oluyor. Teyzesinin sozunden cıkamıyor. Benimle beraberken teyzesi aradığında beni bırakıp hemen eve gidiyor. Şu an yanımda kız arkadaşım var diyemiyor. Ki tum ailesi beni tanıyor, defalarca kez bir arada bulunduk.
Bugun onlara boyle davranan yarın sana da aynı şekilde davranır diyerek cevrem ayrılmamamı soyluyor. Ancak ailesine bu derece bağlı ve sozunden cıkmayan bir insanla beraber olur mu karar veremiyorum. Fikir verirseniz cok mutlu olurum.