Merhaba kızlar,
ilk konumu kısaca hatırlatayım, 3 aydır birlikte olduğum ve aramızda hic sorun olmayan, cok iyi anlaştığım erkek arkadaşım durduk yere bana uzak davranmaya defalarca sormama rağmen bişey anlatmamaya başladı. Kafası rahatlasın diye (cunku beni rahat bırak dediği icin) bir sure yazmadım, aramadım sonra kendi sitem etti, neden beni aramıyorsun değerim bu kadar mı diye. Ben sıkıntısı varsa paylaşması gerektiğini, yanında olacağımı falan defalarca soyledim, tek soylediği şey bekle, ben arayacağım, sonra konuşacağız vs vs. Ortak arkadaşlarımız benden habersiz onunla iletişime gecip, bana neden boyle davrandığını sormuşlar, ayrılmak mı amacın ya da başkası mı var demişler ama o ısrarla ailevi ve işinde birtakım sorunlar olduğunu soyleyip ayrılmak falan istemediğini, beni sevdiğini, kesinlikle başkası olmadığın soylemiş, hatta buna baya tepki vermiş, yasemingiller varken ben başkasıyla olmam falan demiş. Onlarda o zaman beni uzmemesini soylemişler.
Neyse uzatmayayım, burda sağolsun bircok kişi yorum yaptı ve benim icin aslında bitmişti. Cunku o konuşmadan sonra acıkcası sıkıntısı olsa bile bi adım bekledim, cunku hep olumlu ve yapıcı konuşmuştum, tek cevabı ben sonra yazacağım oldu ama sonraki mesajlarıma da cevap vermedi. Bende birdaha yazmadım ama şuan kafamı kurcalıyor, cunku tartışan, anlaşamayan, birbirinden hoşlanmayan bi cift değildik. Sorunları vardır anlatmak istemediği ama durumlarıma bakıyor, normalde hic durumlara bakan biri değil, numarasını silmeden paylaştığım herşeye baktı ama ısrarla yazmıyor. Benim vicdanım aslında rahat, konuşmayı cok denedim ama acaba son kez bidaha yazmalı mıydım dedim. Şuan zaten kesinlikle yazmam, sorum şu, bi erkek dile getiremediği sıkıntılar icin bu kadar ayrı kalır mı, ya da kalsa bile (tahminim cok buyuk maddi sıkıntısı olabilir) bir sure sonra kafasını toparlayıp iletişime gecmeye calışır mı? Tabi burda kimse kahin değil ama genel olarak erkekleri yine kadınlar cozuyor