Hepinize merhaba sevgili hanımlar,

Başlıkta da bahsettiğin gibi dert değil ama konum erken hamilelik cekincelerim. Yaşım 27 ve evleneli 3 ay oldu, adetimin gecikmesinden şuphelenip doktora gittiğimde 1 aylık hamile olduğumu oğrendim ve şok oldum. Resmen 2. ayda hamile kalmışım. Birde korunarak cinsellik yaşıyorduk ve onumuzdeki 3 -4 yıl cocuk duşunmuyorduk heleki bu koronadan sonra hic duşunmuyorduk derken hamilelik haberi ikimizi de baya sarstı. Resmen surpriz yumurta gibi, hele ben belki kedi alırım da onu buyuturuz dediğim bir donemdeydim şaka gibi

Şimdi aldırmak gibi bir duşuncem asla yok, onu belirteyim. Boyle bir vebalin altına asla giremem ben. Bir yandan da henuz kendimi hic anne gibi hissetmiyorum, annelik duygusu yok hatta cok korku var icimde. Hem kendi ozgurluğum icin, hem evliliğim cok yeni olduğu icin, hemde bebeğe iyi bir gelecek ve iyi bir ebeveynlik yapabilecek miyim hazır mıyım diye cok fazla korkum var.Herkes bunun icin once hazır olman gerekir diyor bide.

Buraya yazmadaki sebebim, benim gibi cok erken hamilelik yaşamış hanımlar bana tecrubelerini anlatsın, boylece bende biraz olsun sizlerin fikirlerinden yararlanabilirim. Ne zaman anne gibi hissettiniz, evliliğinizde sorunlar oldu mu, zorlukları nedir vb. tecrubelerinizi duymak istiyorum.