Arkadaslar merhabalar.Bu konuyu bir bilgilendirme,on bilgi ve tanitim amacli acmis bulunuyorum.
Bildiginiz gibi Yerli ve yabanci youtube calisanlari arasinda en buyuk sorun yeni Gmail adresi acmak,Telefon onayi yaptirmak (kanallara ve gmaillere).
Yeni hazirladigimiz ve halen hazirlanmakda olan bir yandanda test ettigimiz sistemin bazi ozelliklerini sizlere yazmak istiyorum.
Sistem Ozellikleri :
*Uyelik sistemi ile giris yapilabilecek bir yazilim yapilmakdadir.
*Uyeliginize girince Paketler olacakdir,5 Telefon-10 Telefon vs gibi.
*Aldiginiz Telefon paketleri ile Gmail acabilecek,Kanallarinizi *Onaylatabileceksiniz.
*Gelen smsler ve sesli cagrilari alabileceksiniz.
*Gelen smsler ve Sesli cagrilar kendi kullanici panelinizde istediginiz kadar saklayabileceksiniz.
*Kullanmis oldugunuz numarayi ilerde dogrulama istemesi dahilinde google'in yeniden,Dogrulama icin ayni numarayi yeniden kullanabileceksiniz.
*Aldiginiz numaralari siz panelinizden silmediginiz muddetce panelinizde kalacakdir.
*Kullanmis oldugunuz,yada satin alacaginzi paketlerdeki Numaralar "0" Hic kullanilmamis numaralar olacakdir.
*Sistemimiz tarafindan sms yada sesli mesaj yolu ile acilmis kanallarin hesaplarin kapatilma riski 100/1-3 arasi diyebilirim.(100/99.8 kapatilmaz sistemimizden dolayi ama bir pay biraktim.Bugune kadar actigimiz hic bir kanal ve hesap kapatilmadi.)
Yukarda yazilan ozelleikler haricinde ek bazi ozelliklerde eklenecekdir.Su an test asamasinda ve yazilimin tam ozellikleri ile bitmesini bekliyoruz.Yazilim bittikden sonra tasarimi yaptirilip,Referans amacli da olsa forumda konusu acildiginda ucretsiz onaylar yapilacakdir arkadaslara.
Bu sistem Ytpara.com Tarafindan yapilan ve desteklenen bir sistemdir.
Saygilarimla
Muslera06
Online Sms-Gmail Onay-Youtube Kanal Onay.. YAKINDA
Sıcak Fırsatlar0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- Sıcak Fırsatlar
- Online Sms-Gmail Onay-Youtube Kanal Onay.. YAKINDA