Arkadaşlar kısaca anlatmaya calısacağim fikirlerinize ihtiyacım var.
Kaynanamla ilişkimiz normalde cok iyidir.Ben onu sever sayar hatta kayinpederimin eleştirilerinden bile korurdum.O da beni kızı gibi gorur sanırdım.Doğumumda bencillikleriyle , kıskanclıklarıyla beni şok etse de birbirimize karşı bir soylemimiz olmadı.Ben icimdekileri sadece eşimle paylaştım.
Şimdi asıl konuyu anlatmak istiyorum.Aynı sitede oturuyoruz.Ama bu virus sebebiyle goruşmuyoruz.Dun eşimin iş donuşu beraber geldiler.Ona hoş geldin dedim ama arkada eşime kızdım soylendim.Ufak bebegimiz oldugunu dikkatli olmamız gerektiğini anlattım.O da annesinin hasta olmadığını soyledi.Kısacası arka odada tartıştık.Biraz zaman sonra o kalktı yolculadım.Zaman sonra da eşim markete gitti.
Geldiğinde dolmuştu.Aynı konudan yine tartışmaya başladık.Annem bu kız sana hep ters davranıyor ne oldu evde diye sordu bizi duşurduğun durumu gordun mu falan diye atıştık.
Kısacası icime dert oldu uyuyamadım.Kaynanamın bu iki yuzluluğunu yuzume gulup eşimi ilk firsatta dolduruşa getirmesini hazmedemedim.Ona bunu bildiğimi yaptığının ayıp oldugunu soylemek istiyorum ama nasıl yapmalıyım bilmiyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var.