arkadaşlar selam yine ben yine komşu.

hatırlarsanız sevişme sesi ve gece aşırı gurultu yapan bi komşum vardı konuları acmıştım.

herkese şikayet ettik sonuc olmadı. sorun şu ki ev kiralık. bi adam yaşıyor kontrat onun uzerine. adam tum gun işte gece de muhtemelen kutuk gibi uyuyor sevgilisi bir kadın var tum gece gurultu bam gum ve evde başkası olduğunu kabul etmiyorlar bile. yani ben yapmadım miki yaptı mevzusu.

neyse 3 aydır artık şikayeti de bırakmıştık cunku kÂr etmiyor ama gumgum sesler oluyordu tum gun ve gece. hatta evde cocuk var top oynuyor sandım ben cocuktur diye tahammul ettim acıkcası ama bi yandan da gece 3 4e kadar cocuk ayakta durmaz diyorum. ailem en son şikayet etti tekrar emlakcıya (kontratlarda sorumlu kişi o) onun uzerine evlerinde bamgum patırtı koptu adam vurma vurma diye bağırdı sesini duydum o zaman idrak ettim elinde bişeyle duvara vuruyormuş meğerse 3 aydır durmadan cocuk sesi değilmiş yani. ve sıkılmadan aylardır yapıyor bunu inanın 10 dkda bir.

ben şok oldum tabi bu nası bi motivasyon insan yorulur sıkılır neyse. kavgalarından sonra kesildi vurma sesi adam sanırım baskıladı sonunda. ama şimdi de illa ki evin her odasında gece takır tukur bilhassa gezip gurultu yapıyor dun gece sabahladım da duydum hep. amacı evdeki herkesin uykusunu bolmek sanki, gurultu yaptığı saatler 3 4 5 gece.

evin apartman kapısını bile acık bırakıyor bikac kez babam baktı hemen kapattı sanırım eve girip cıkarkenki muhabbetlerimizi bizi dinleyip ona gore cozup gurultu yapıyor tum gun evde.

diyeceğim şu ki bu kadın iyice psikopata bağladı ya. ben artık gurultuyu gectim korkmaya başladım surekli dinleyip ona gore gurultu yapan bi tip. şu an evden gitme durumum da yok ne edeceğim bu kadınla? psikiyatrik problemi var sanırım yani hangi motivasyonla bıkmadan yorulmadan insan 3 ay duvara vurabilir ki

şizofreni başlangıcı mıdır nedir ben korkmaya başladım ne yapsak? boyle tanıdıkları olanlar var mı ne yapıyorsunuz?

ben olabildiğince sessiz olup tepki vermeyelim diye duşunuyorum elbet bıkıp sıkılıp bırakıcak diyorum ama 3 ay duvara vuran nasıl bıkacak anlamadım.

bi de bi guzel enerjinizi yollayın bana lutfen ya sorunlu insanlara denk gelmekten yoruldum valla