Merhaba arkadaşlar birsure once aldıgım 4 adet adsense hesabını pini eline ulaşmasında sorun yaşayan arkadaşlara satmak istiyorum

bu aslında bir satıştan ziyade iyilik amaclı yaptıgım birşey cnku gerek *** gerekse burda pini eline ulaşmayan ve pin isteginden uzun zaman gecmiş arkadaşlar mevcut.
Adsense hesaplarının icerisinde 10 veya 11-12 dolar civarı paralar mevcut bunlarıda pin isteyebilmek icin yapmıştım.
Hepsinin pinleri elimde mevcut pin kodları girili Banka dogrulamaları yapılmadı alan arkadaş kendisi yapmak isterse diye

alıcı arkadaş isterse dogrulamayı kendim yaparım.
1 Hesap daha ekleme kararı aldım icerisinde 100 dolar mevcut.
evet arkadaşlar mevcut bulunan 1 hesabımı daha satışa sunucam. tek 1 adsense ile devam etme kararı aldım

bu paketin icerisinde 100 dolar mevcut su anda. hic ilgilenmedigim hesap 3 ayda kendisi biriken bir para. pini-dogrulaması mevcut su anda alan arkadaş nisan ayı odemeleri hesaplara yansıdıgı gunden itibaren parasını cekebilir.
200tlye hesabı satıcam. 100 dolar 1.8den işleme gecse 180 tl eder icindeki para yani 20-25 gun sonra parasını hemen hemen telafi etmiş olur alacak arkadaş.
bu hesabı nisan 31 gunune kadar satışı olmassa satıştan kaldırır parayı kendi hesabıma cekerim

alıcı arkadaş olursa bilgisi olsun.
Dolar kuru uzerinden satış yaparım alıcı arkadaşların bilgisi olsun.

herkeze iyi forumlar.