Aslında pek coğumuzun belkide bir cok kez deneyimlediği fakat bunun isminin ve işlevlerinin farkında olmadığı bir durumdur.Ruya gorduğunuz zaman ruyada olduğunuzun farkına varmanız durumuna Lucid Ruya adı verilir.
Ruyanın kontrolu:
Evet artık ruyada olduğunuzu farketme kısmını gectik, şimdi ruyamızda yapabileceklerimizin sınırından bahsedelim, tamamen sizin hayal gucunuzle sınırlı. Eğer ruya kopması veya ruyadan atılma soz konusu değilse ilk alıştırma bir apartman yaratıyoruz hemen bu cok kolay sadece isteyin yeter burada bir bina olmasını istiyorum evet burada artık bir bina var.
ilk binamız test centerimiz Eifel evet once biraz tırmanıyoruz ve bir atlama yapıyoruz evet yere duştuk ve acı yok ilginc bir deneyim, sonra hızla kalkıyoruz ve zirveye cıkıyoruz ama halen ucamıyoruz sadece atlıyoruz yere duşuyoruz, sıra geldi ucmaya zirveden atılıyoruz ve suzulmeye başlıyoruz, evet aslında bunu yapabiliyoruz ama bilincaltımızda ucma kavramı tanımlanmadığından yapamıyorduk artık ucuyoruz. Ruyanız tamamiyle sizindir artık.
Evet asıl gercek Lucid ruya normalde yılda bir veya iki kez olan bir olaydır ama biz bunu alıştırmalarla ayda 1 daha sonra haftada 1 profesyonelleşincede hergun yaşanması mumkun. Eğitimle veya pratikle aydabire indirilebilir. 2-3 yıl icerisinde de haftada 1 e duşer. Lucid dream miktarı haftada 1 den fazla ise tehlikeli bir doneme girildiğinin işaretidir ve uzman yardımı alınmalıdır. Bu olay gunluk evrelere indiği zaman Zararlarının(yan etkileri) kişide belirginleşmeye başlar.
Eğitimle veya pratikle aydabire indirilebilir. 2-3 yıl icerisinde de haftada 1 e duşer. Lucid dream miktarı haftada 1 den fazla ise tehlikeli bir doneme girildiğinin işaretidir ve uzman yardımı alınmalıdır. Bu olay gunluk evrelere indiği zaman Zararlarının(yan etkileri) kişide belirginleşmeye başlar.
ya bunu deneyen birisi varsa bana deneyimini anlatsın. Yapmak cok istiyorum fakat akli dengemin bozulmasından korkuyorum :18: lutfen yardımcı olur musunuz ?