Merhaba gectiğimiz gunlerde babam beyin kanaması gecirdi diye konu acmıştım belki hatırlarsınız. Cok şukur babam atlattı ama sağ taraf felc ve konuşamıyor.

Dun odaya alındı yoğun bakımdan. Coronadan dolayı sadece annem var yanında. Goruntulu konuştuk.

Ama dun 2. şoku yaşadım onu bu halde gorunce. Kanama gecirdiği gun gibi duygulardayım şu an carpıntım gecmiyor. Sağlıklıyken birden bire konuşamayan yuruyemeyen bir adam gormek cok uzucu.

Annem de cok sağlıklı değil belinden rahatsız. O da ayrı duşunduruyor beni. Dun yatakta oturmuş babam 10 dk sonra tutunamamış annem onu bile doğrultamamış. Duşunun ki nasıl bezleyecek?

Ben sorumluluktan kacmam ama kucuk cocuğum var. Eşim bazen işe gidiyor. Cocuğu da cıkarmıyorum coronadan. Hadi şimdi eşime bıraksam cocuğu neyse. İlk derdim bu duşunmekten kafayı yiycem.

İkincisi ise belki bilgisi olan vardır. Belediyenin evde fizik tedavisi varmış. Eve geliniyormuş. Nasıldır iyi midir verim alabilir miyiz? Veya biz gorursek adamı nasıl kaldırılırız ederiz hic bilmiyorum.

Annemin psikolojik olarak cokmesi de beni cok etkiliyor. Anneme mi yetişeyim babama mı? Tek cocuğum kendi cocuğum da cok yaramaz. Daha bugun annem telefonda cok sıkıldım yemek yiyemiyorum burda yardım eden yok vs vs saydı. Telefonu kapatınca başladım ağlamaya