Bundan bikac ay once okulda birini beğeniyodum bu yuzden yanaşmaya calıştım mesaj attım falan karşı taraf yuz vermedi. Ben de daha zorlamadım uzaklaştım anca okul dışında yolda vs gorunce 1-2 kez selam verdim sadece bir kere de derslerle alakalı mesaj attım bunların dışında kendisine hicbir yanaşma girişiminde bulunmadım. Bu kişi daha sonradan sevgili yaptı kendine zaten. Neyse twitter hesabımda insanlarla rastgele takipleşirim, instagram yalnızca tanıdıklarımla takipleşmiyorum. Bayağı bir zaman oncesinde takipleştiklerimden biri benim de izlediğim şeyler hakkında tweet atmıştı ben de dm yazdım aa sen de izliyor musun boyle boyle tanıştık. Cocuk 18 yaşında olduğunu soyledi bu arada ben de 22 ’yim ama hicbir şekilde farklı tarzda bir şey yazmadım kendisine, izlediğimiz şeyi konuştuk universite hayatını falan anlattım bu yani, instagramdan da takipleştik hic farklı gozle bakmadım yeri gelir 35 yaşında insanla da konuşurum 15 yaşında insanla da. Derken meğerse bu cocuk o diğer şahsın kuzeniymiş ama benim hic haberim yoktu. Diğer şahıs instagramdan cocuğun beni takip ettiğini goruyor, cocuğa direkt bunu nerden tanıyorsun, konuşma bununla engelle falan demiş. Muhtemelen onun icin kuzenine yazdığımı zannetti, ben de direkt kendisine mesaj attım “ne hakla benim hakkımda birine direkt hukum verirsin? Ben senin cevrenin listesini cıkarmadım ya” falan yazdım “ne bana ne de cevremden kimseye yazma kadınsın diye bişey demiyorum beni zorlama“ gibi şeyler soyledi ustune de “bundan sonra da kendinden 4-5 kucuk cocuklara yazma” diyerek beni iğrenc bir ithamla sucladı bu lafı yuzunden kendimi cok kotu hissettim. Aylar once yanaşmaya calışmıştım bitti gitti kuzeninden oturu şimdi bana boyle laflar kullanması cok ağır değil mi? bi erkek bi insanı neden subyancılıkla suclar ki?