Dun gece eşim aradı ,bana aynı basliktaki gibi dedi,her kocası esrr icen karısı bosasaydi dunyada evli kalmazdı dedi ,babasıda bana iftira atmış sozde ben babasına demisimki oğlun evdekileri sattı ,,ben kp severdim ama neden oğlunu bana karşı kışkırtmaya calıştığını anlamadım zaten oğlu bağımlı birbirimizi oldurelim istiyor ben anlamadım.herneyse kp arayıp hesap sormayı duşunmuyorum .ne diyorsalar desinler ben uğraşamam bununla.haa bide bana diyorki sen torbaciya gidip benim esim sizdenmi alıyor maddeyi dedinmi ,,sen benimle dalgamı geciyosun benim ne işim olur senin torbacilarinla dedim ( gercekten oyle bişi olmadı ben nerden biliyim onun torbacilarini) bı gece dışarı cıkmıştık bana gosterdi bunlar napıyor gece yarısı neden bekliyorlar caddede dedim ,onune bak onlar torpaci dedi,, geceydi zaten adamların yuzunu bile gormedim ki ben ,gorsem bile ne işim var onlarla benim,sozde bu ttrbaci eşime demiş bı kadın seni sormuş burda mı alıyor sarı sacli bı kadın demiş . ( Sarı sacliyim bende) bende dedim ben değilim isimde olmaz seninlede olmaz dedim, bı baktım telefonda ağlamaya başladı , ben sana naptim ben bitek kendime zarar verdim sen benim hicmi kalbimi kırmadın ben sana soylemedim bile dedi.bosuna uğrasma kimsenin parmağı yok bu iste bence bunlarıda kendin uyduruyorsun dedim,bizden olmaz artık benim gecmişten bugune kadar sindiremedim cok olayimiz oldu senin le dedim oğlumuz var beni kendine duşman etme sonra şarjı bitti heralde telefon kapandı sonra gece yarısı yine aradı acmadım durmayinca telefonu ucak moduna aldım.anlasildi zor gunler beni bekliyor yine ,ben herşeyi goze aldım ister kadın cinayetine kurban gideyim ister başka bişi olsun ben bu adama asla donmem bu iş bitti,ben yanarsam hepsini yakarım ya adam gibi hayatımdan cıkar yada sebebi olurum