Benim suren boşanma davamın sonucunun gelmesine 1 ay kala malpaylşım davası actım.

Not: boşanma ve mal paylaşım avukatlarım farklı.

Boşanma avukatım;dava sonucumun geldiğini ve beklediği sonucu bna boşandınız nice1985 hnm demesiyle sevindim...mahkemede mal paylaşım davam icinde gun verdi.

Mal paylaşım dava avukatım davanın kazanılıcağından dolayı 100/15 karını alacağı knsnda anlaştık...ve ilk dosya masrafı olarak 2000 tl odedim.

Mal paylşm davama giren avukatım bnim ilk mahmeye girmeme gerek yok dedi ve kendi katıldı...bni aradı nice1985 hnm boşanma avuktınızın telini verin dedi..arayıp boşanna dava sonucunu istemiş...ve boşanma avukatıma nice1985 boşanmamış red edilmiş neden boşanma kararı geldi diye bilgi verdinz gibi knşma gecmiş.Bni aradı mal pay avukatım..boşanma red edilmiş ve 3 yıl daha evlisiniz....bu nedenle mal paylşm davası olamz...

O gun bna haftaya grşlm dedi...bnde aradım randevu icin bu salgın hastalıktan dolayı erteleyelim dedi.dun msj atmş haftaya grşlm diye.

Kızlar aklıma paramı istiyck sorusu geldi....gorulmemiş bir dava...bnm isteğim dışında red edilen bile değil gorulemiyecek bir dava...bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.