Merhaba sevgili kk leydileri,

bakmayın yuzumun gulduğune onceki konularım acık bildiğiniz gibi eşimle sorunlarım var. Şoyle ki eşim bana gore cok garip bir insan, kafasında kurduğu şeyler var bunlar benim kesinlikle onceden bilemeyeceğim şekilde yaşantılardaki sacma sapan olaylar, takar bunları ve bir an gelir patlar halbuki anlatsa o an sorsa soylese acıklanıp gecilebilecek şeyler, neyse tabi ki boyle bir insanla birlikte olduğumu evlendikten belli bir sure sonra oğrendim.. Yaşadığımız sorunlar buyuk şeyler değil ama kesinlikle cozum odaklı bir şeyler yapmaz son zamanlarda da ne olursa olsun bana guveni olmadığını hissediyorum yani bunu orneklendiremem ama benim ağzımdan cıkan bir şeyi sorgular oyle mi oldu ne zaman oldu sen oyle mi dedin ki gibi. Gercekten anlamıyorum goren beni surekli yalan soyleyen biri sanır. Son zamanlarda da o kadar uzaklaştık ki aramızda cinsellik neredeyse bitti bir aydır dokunmuyoruz birbirimize, sonra herhangi bir şey olduğunda hakaretler kufurler havada ucuşuyor anlamıyorum ve gecenlerde benimle evlendiğine pişman olduğunu soyledi o evlendiğimiz gune şuanki aklıyla donse asla evlenmezmiş.. Ne kadar acı bir laf bu ve ben bu lafın uzerine gidince ne demek istiyorsun deyip suratım duşunce de bu sefer suratım asıldı diye başladı tartışmaya.. Soğuduk gercekten anlatamam size aramızdaki ilk gun ve şuan farkını.. En guncel kavgamız da şu şekilde bir arkadaşı var eve yatılı davet etmek istediğini soyledi bu arkadaş bekar ( iki yıl evvel boşanmış ) yani yanında eşi falan yok, ben de daha onceden tanıdığım icin zaten muhabbet biri değil evde olcazhepimiz surekli ne işi var dedim kavga patladı ben olmasam hayatı ne guzel olurmuş bi s.ktr olup gitmiyormuşum vsvs anlatamıyorum arkadaşlar hayat goruşlerimiz bile o kadar Farklı ki yani bencilliğinden benim sıkılacağımı belki cekineceğimi falan duşunmez kesinlikle

bunun uzerinden uc dort gun gecti tabi hala ben x i cağırıcam falan diyor attık bişey demiyorum cağırırsan cağır moduna gectim, dun film izliyoruz hoş sıcak bir an oldu filmde boyle dostluk sevgi falan tema bu, ben de oturduğum koltuktan kalkıp onun yanına gececektim icimden geldi yanaşır yanaşmaz bir sinir bir bağırış yapma bana bunu Belkıs cocuk gibi diyor ben de ne yaptım sana diye sert cıktım alt tarafı yanına oturup belki kolunu uzerime atmasını istiycem ayy o kadar kotu oldum ki bu hayatta ne zaman mutlu olcak olsam burnumdan getiriyorsun dedim gozlerim doldu kalktım o kadar icerledim ki gece sabaha karşı geldi yattı yatağa icmiş bi guzel. Sımsıkı sarılmaya calışıyor sızdı kaldı. Sabah uyandı sandım ki pişman oldu hayır daha kotu beni gorunce icinden kufur eder gibi surat beş karış falan.

canım cok sıkkın gercekten elimden geleni yaptım anlamaya calıştım her şekilde ama adam beni istemiyor istemiyorum boşanalım diye duzgunce konuşmaya da gelmiyor sanki ben ona hayatı zindan etmişim gibi takılıyor. Halbuki arkadaşlarımı bile imrenerek bakıyor bilmiyorum nerde ne oluyor ama size ozellikle boşanmış hanımlara sorum şu (benim kafam cok karışık ne olduğunu anlamıyorum oturup konuşamıyorum cozum yok hakaret kufur duymak nasıldır tahmin edersiniz) sizler boşanma kararını nasıl aldınız gercekten ben bir cıkış yolu bulamıyorum