Merhaba Arkadaşlar;

Bugune kadar youtube adsense ile kazanma olayı bağladığından beri uğraşıyoruz ve guzel şekilde kazandık kazanıyoruz guzel bilgiler edindik ve bir e-book yazmaya karar verdik piyasada cok e-book var bunlardan bende aldım aslında neden derseniz merak cunku farklı şeyler olabilir diye duşunduk aldık inceledin şimdi sıra bizde dedik ve bir e-book yazmaya başladım daha kitabımızın yazım işe devam etmektedir.Bu kitapta aklınıza gelen gelmiyan daha onceki ebooklarda gorduğunuz gormediğiniz bizim kendi kullandığımız bazı ufak teknikler hepsi bu ebook icerisinde olucaktır kısacası.Bu ebook sayesinde kesin kazanc elde edebileceksiniz kazanamıyorum diyemiceksiniz zamanla daha cok kazanmaya başlıcaksınız şimdilik bu kadar aşağıda kitap icerisindeki iceriklerden başlıklar vardır okuduğunuz ve ilgilendiğiniz icin tşk ederim...

• Başlangıc
• Kanal Acma ve Onaylama
• Kanal Ayarları ve Tasarım Bilgileri
• Youtube ile Para Nasıl Kazanılır
• Youtube Backlink Yapma
• Ucretsiz 3 Ay Bedava VPS
• Youtube Yuklenmesi Gereken Video Turleri
• 1 Adsense Hesabına 1‘den Fazla Youtube Hesabı Bağlama
• Youtube Kazanac Arttırma Yontemleri
• Youtube Turkce Dizi Yukleyerek Kazanc Sağlama
• Youtube Yabancı Dizi Yukleyerek Kazanc Sağlama
• Youtube Guncel Video Yukleyerek Kazanc Sağlama
• Youtube Video ve Twitter ile Kazanama
• Yuksek Gelirli TBM Ulkeleri
• TBM Kelimeleri
• TBM ile Yuksek Kazanc Elde Etme
• Youtube Kendi Kullandığımız Taktikler
• Video SEO ve İmleme
• Video Yukledikten Sonra Yapılması Gerekenler
• Youtube Partner Kanal Hakkında Buyuk İpucu
• Youtube İzlenim,Beğeni ve Abone Kasma taktikleri

Burdaki icerikler şimdilik bukdar arkadşlar ama dahada eklenicektir.Bu konumuzu acmamızın sebebi ise on satış konusu olrak acılmıştır.

E-Book Kitap Fiyatı = 25 TL (On Satış)
E-Book Kitap Fiyatı = 35 TL

On sipariş vererek onceden kitabı almak isteyenler 25 TL on sipariş bitince alıcak arkdaşlarda 35 TL'den alabilecekler.

On Sipariş Vermek İsteyen Arkadaşlar PM Yoluyla Ulaşabilirler...