Merhabalar,
Ben 4 yıl once boşandım bir cocuğum var o henuz doğmadan ayrıldığımız icin tek başıma buyuttum diyebilirim. calıştığım icin ben işteyken ailem ilgilendi. Bu 4 yıl benim icin yeni bir duzen oluşturma, ayrılık acısını atlatma, hatıraların uzerine set cekmeye calışmakla gecti ancak sonunda mutlu bir kadın olarak cıktım. baştan bir duzen kurdum cocuğumda cok mutlu buyuyor babasıyla zaman zaman goruşuyorlar. yaklaşık bir yıldır herşey rayında gidiyor. ben boşandıktan sonra benimle goruşmek isteyen cok erkek cıktı karşıma. gerek calıştığım yerde gerekse gorucu usulu. herkes bebek kucukken evlenmem yonunde fikir beyan ediyordu. ben cok istemiyordum acıkcası tekrar birini sevme,alışma sureci hic duşunmemiştim boyle birşey. Ta ki cocukluktan beri tanıdığım eski bir arkadaşım bana yazana kadar. onceleri sohbet ediyorduk yazışıyorduk sadece sonrasında bana hala ilgisinin olduğunu(lise cağlarında ve universitede goruşmek icin teklif etmişti ancak pek ilgilenmemiştim). niyetinin ciddi olduğunu soyledi. kendisi bekar olduğu icin direkt reddettim. ancak bircok yerde karşıma cıktı ve pes etmedi. zamanla ona karşı birşeyler hissetmeye başladım. telefonla konuşuyor, kalabalık yerlerde uzaktan birbirimizle bakışıyorduk. bu şekilde 3 ay gibi bir zaman goruştuk tamamen duygu seline kapıldım ve ondan başka birşey duşunemez oldum. aile olmaya inancımız tamdı. sonra bir gun durup dururken sadece mesajla ilişkimizi bitirdi. bu ilişkinin bir sonu olmadığını, beni cok sevdiğini ama daha fazlasına gucunun yetmediğini soyledi. ben de hadi eyvallah dedim ve kapattım mevzuyu ama cok uzuluyorum ve onu seviyorum.

sizce bu bey neden boyle yaptı?
1- aradığını bende bulamadı. takılmak istiyordu ama ilişki monoton geldi
2- cinsel amaclar icin kullanmak istedi bulamayınca gitti.
3- ilişkimizi ailesine actı ve olumsuz yanıtlar alınca gozu korktu.
4- başka ne olabilir?