Canım burnumda bardağım dolmuş taşmış şekilde yazıyorum. Umarım birileri yardımcı olabilir. Allah ’ın bize bu dunyada resmen ceza olarak gonderdiği bir babamız var. Neler yaptığını saysam doksem mecalim yok ama şu mubarek gunlerde yine evde teror estirmeye başladı. Annen boşansın evden gonderin vs o cozumleri coktan gectik biz. Karman corman yazıyorum ama bu adamdan kurtulamıyoruz zulmune maruz kalıyoruz her gecen gun. Sabır taşı catladı. Ne kadar zor durumda olduğumu anlayın dye biraz duygu durumumdan bahsettim ki acımasız eleştiriler dalga gecen yorumlar gelmesin. Cunku goruyorum bazı konularda yeterince zor durumda olan uyelere yardımcı olmak yerine bir de burda lafla vurup cezalandırıp gonderiyorlar. Neyse bu adam bir suredir evde ne olduğunu adını bilmediğim ama zararlı olduğunu bildiğim otlardan yetiştiriyor ve evet biz buna engel olamıyoruz. Merak ettiğim şikayet etsek ev ahalisi hep birlikte bir ceza mi alır yoksa sadece buna mi ceza verilir ya da bir cezası var mı bu konuda bilgisi olan var mı? Ya da polis olan veya yakınında polis olanlar sorabilir mi? Ev bu adamın ustune değil. Bir de ben memurum benim mesleğime zararı olur mu?