Hayırlı Ramazanlar. Şimdiden soyleyeyim,negatif yorumlar yapacak ve insanları anlamadan yorum yazıp kin kusacaklar konumdan uzak dursun.
Bilenler bilir,aile olarak biraz sıkıntılıyız. Cekirdek değil,teyzemler dayımlar falan...
Dun,teyzemin oğlu saksı almış internetten... diğer teyzem diyor ki(sorun yaşadığımız,anlayışsız,kırıcı ve kindar olan... birkac konumda kendinden bahsetmiştim) “saksı alcağına ustune başına alsaydın”
Diğer teyzem de uzuldu tabii. Bayağı da ağlamış. Ağlama sebebi,diğerinin bunları kırıcı bir dilde soylemesi. Ve kibirli. Aşağılayarak!
Diğer teyzem annemi arıyor neden uzgun telefonlarıma cevap vermiyor diye. Olayı bildiği icin arada kaldı. “***** kırılmış o yuzden cevap vermiyor” diye soyledi cunku soylemeseydi sen biliyordun taraf tutuyordun olacaktı. Sonrası bağırış cağırış. Gruplardan ayrılmalar,trip atmalar falan. O kadar bıktım ki insanları kırıp aile dramı yaratmasından.
Annem arada kaldı. Ben anneme uzuluyorum. Bitmeyecek mi şu aile ici ilişkiler? Boyle sorunlar yaşayan biraz bahsedebilir mi?