Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 25 kanal acıp birine teslim edicem oda bana her kanala guncel 300 video atacak etiketleri varsayılan olarak yukleyeceği kategori ile ilgili girebilir. 25 kanalı ben acıp gmaili onayladıktan sonra kendisine ileticem kategori fark etmez sadece guncel videolar olsun yeter.

Guncel video bulup yukleme yapacak kişiye benim vds yi vericem indirme yuklemeleri benim vds ile yapacak yani internet sorunu olmayacak.

Ucrete gelince toplam 7500 video atacak. ilgilenen arkadaşlar mesaj kutuma mesaj bıraksın

Bu işi yapacak arkadaşa 2 hafta boyunca kulandığım vds yada yt botunu vericem hangisini tercih ediyorsa artık onu iki hafta boyunca vericem kendisi kullanıcak
Onun dışında ucrete gelirsek kendi aramızda anlaşıp halledicez yukarıda dediğim gibi ucretin yanı sıra 2 hafta boyunca yt botu yada vds vericem. ilgilenen arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

Yuklediği videoları para kazanmaya acık hale getirecek ve para kazanmaya uygun olmayınları sildikten sonra teslim edecektir.