Ev işlerini nasıl idare edebiliyorsunuz? Surekli aynı şeyleri tekrar tekrar yapmaktan hem bıktım hem yoruldum. Bir yandan da bilmem kacıncı kez hazırlandığım kpss var. Zamanı ayarlayamıyorum. Ders calışmam gereken yerde kendimi surekli ev işi yaparken buluyorum.
Evde 4 kişizyi. Annem depresyon mod takılıyor. Herşeyden elini ayağını cekmiş durumda. Babam ve erkek kardeşim zaten asla ellerini bişeye surmez. Habire iş cıkartırlar başıma. Bende artık doldum taştım yetişemiyorum. Bu sene bu sınavı kazanmam gerek. Kısır dongu haline girdim . her sene evdekilerle uğraşmaktan yarım yyamalak ders calışıyorum sınava yakın bir zamanda pes edip komple bırakıyorum. Şimdi yine aynı şeyi yapıcam sanırım.
Evdekilere soyluyotum biraz yardım edin. En azından wc banyo pis bırakmayın. Bulaşığınızı mıtfaga bırakın vs diye ama kimsenin umrubda değilim. Bunlarıda gectim herkes ayağına hizmet bekliyor. Şimdiye kadar hic bilmem ki 1 saat bolunmeden ders calışmışım. Hemen x onu yap x onu getir.
Karantinada daha fena. Babamlar dışarı cıktığında biraz rahat olurdum. Şimdi hep evdeler. Bi de sigara tutturmeleri var ki 7 24 .ev kahvehane oldu.
Dayanamıyorum artık bu kadar anlayışssız olmalarına. Herşryi bu kadar uzerime yıkmalarına. Annemede bişey diyemiyorum. Psikolojisi gitmiş sanırım. Cok tuhaf bir hallerde. Ne yapıcam ben kızlar. Oturup ağlıyorum artık. Bu ders ve ev işini nasıl bir aradfa yurutucem. Temizlik cok ince yapmıyprum inanın sadeve gunluk işler . camaşır bulaşık yemek vs ama yinede o lkadar cok vaktimi alıyor ki ben bile şaşırıyorum.
Bi de herkese farklı zamanda sofra hazırlıyorum. Babam oruc tutmuyor. Sabahı oğlesi cayı off Yazarken bile bunaldm.
Ders calışmaya 4 5 saat ayırabiliyorum. Ama o kadar verimsiz geciriyorki surekli bolumduğu icin. Ve de iş arası yapmaya calışıyprum. Gece oluncada tekrat evi topla havalandır biraz ders sonra sızıp kalıyorum.
Bu karmaşa icinde sınavı kazanabilir miyim sizce? Pes etmek uzereyim.
Şu işleri duzene sokabilsem. Ah bi kimse bolmeden ders yapabilsem bişeyler olacak sankı.
Bu yazıyı yazarken bile 3 4 kere kalkıp geldim. Biraz boluk porcuk olmuş olabikir. Kusura bakmayın