Beni belki hatırlayanlar bilir belki cok gec bile kaldım bunu yapmak icin ama sonunda başardım ve babamın evine geldim başka bir kadınla ev tutmuşlar 4 aydır orda beraber yaşıyorlarmış ondan arta kalan zamanlarda eve geliyordu oğlum ağlıyordu baba gitme diye isim var kolay şeyler değil onlarla uğraşıyorum diyordu ama o kadına gidiyormuş bana soylemediği her şeyi ona soylediğini gordum birlikte resimlerini bile gordum bir gun bizi arabasına bindirip gezdirmedj ama o kızla her şeyi yapmışlar bu arada o kız daha oncede başka insanlarla boyle dost hayatı yaşamış ve eşim beni cok kısıtlayan biri balkona bile cıkamam ben nasıl boyle bir kadını baş tacı etti anlamıyorum her neyse komşularda aralarında konuşuyormuş ben yeni duydum kapı komşum soyledi başka kimseyle goruşmuyorum cunku bu adam ailesini goturuyor eve kadın getiriyor diyorlarmış yani benim yatağımda benim evimde oturup kalkmışlar ben bunuda duydum kaynanam gil bana otur dedi gelirse kocan gelmezse komşun sen erkek icin mi evlendin cocuklarına bak sen dediler ama ben yapamadım 2 gun durabildim ictigim bardaktan bile tiksinir oldum kendisi hic bir şeyi kabul etmiyor elimde ekran resimleri oldu halde senin hayal urunlerin ama git ben biktim diyordu yine evde durmadı o 2 gun ben ağladım kendisi yanıma gelip ozur bile dilemedi ve dayanamadım o evden cıkınca bende babamın evine geldim kucak actılar bana allah bin kere razı olsun ama ben cok kotuyum 4 aydır beni salak yerine koymuşlar uyutmuşlar ya kocam bana hep kufur ediyordu iftira atmaya calışıyordu ama allah kendisinin her seyini doktu o kizada ne guzel sozler cinsellik hakkinda bile konusmuşlar dhaa bide beni engellemiş bey efendi bende soyismimi falan kaldirdim instagramdan ama icim de bir ates yaniyor ki anlatamam evime girmelerini arkalarından benim o temizlememi beni aptal yerine koymalarını hazmedemiyorum nasil kurtulacağım bu psikolojiden tek dileğim allahtan gorduğu gun benim gunum olsun onlar beni nasil yaktilar allahta onlari yaksin