Tekrardan merhaba hanımlar burada daha once terk edildiğime dair konu acmıstım bir ay kadar once terk edildim cok kırıcı ve kendisinin de soylediği gibi hicbir sebep yokken. Ben tabi ki beni terk ettiği icin bir şey soylemedim iki senelik evliliğe giden bir ilişkimiz vardı bu arada. Ve kendisi icin maalesef ki cok buyuk fedakarlıklar yapmıştım maalesef dememin sebebi hicbirini haketmiyor olusu. Beni terk ettikten sonra bir kere tek instagram hesabını stalkladım ve eklenmediği kadın kalmamıs yani anılarımıza bile saygı duymadı ve ona olan askımdan değil ama bana yaşattıklarından dolayı ah ettim cidden cunku kendi rahatsızlığı vardı ve hastalığı doneminde hep yanında oldum hastalığın da etkisi ile bana gercekten psikolojik siddet uyguladı hastalığından kurtulduğu gibi de beni şutladı yani gercekten oyle bir ah ettim dedim allah sana hesabını sorsun eğer ben haklıysam diye yani beddua da sayılmaz. Cidden ahım tutar mı bilmiyorum buraya yazmak istedim... bu saatten sonra biliyorum ah etmem de mantıklı mı emin değilim cunku birbirimizin hayatından da cıktık ama ofkeme de engel olamıyorum ne yapacagım bilmiyorum...