Herkese merhaba arkadaşlar. 2. Dalga Reklam alımını tekrar aktif hale getiriyorum. Eğer turkce youtuber olmak istiyorsanız veya olup olmayacağınızı merak ediyorsanız reklamlarımı deneyebilirsiniz. izleyicilerim aşırı aktif hatta aşırı aşırı aktiftir. Herşeyi kolay beğenmezler ama emeğe saygıları her zaman oluyor.

Kanalımın iceriği ilkokul cağı ile lise cağı arasında sınırlıdır. Yani cocuk ve ergen kitle izlemektedir. Birde %10 kadar yaşıtım bayanlar izliyor diye duşunuyorum. Onemli Not: boyle bir kitleyi elde tutmak cok ama cok zordur. Altın Tepsi gibi onunuze hızlı buyumek sunulur.

Video kategorisi : Nasıl Yapılır ve Eğlence , Birkac Vlog dan oluşmaktadır.

Gunluk ortalama 1000 civarı abone gelmektedir.
Gunluk 150k+ izlenim almaktadır Bazı gunler 400 de alabiliyor bazı gunler youtube yavaşlıyor 100k alıyor , ortalama 200k diyelim resim mevcut.

Kanal istatistiklerim aşağıdadır.

Kanalınızın daha cabuk index alması ve abonelerimin de dikkatini cekmesi icin 1 yıllık kanalınızı onerilene ekleme : 250 TL - Sınırsız 500 TL( Tavsiyem bunu deneyin) Cunku 1 yıl sonra 1 milyon aboneli bir kanalın onerilenlerinde bulunmuş olursunuz.

Hedef kitleniz benim kitlem ile uyuşuyorsa , Ekleyeceğim 3 videoda acıklama kısmında tavsiye de bulunmak yorum olarak en ustte tutmak , milyonlarca izlenen videolarımın en ust yorumunda herhangi bir video linkinizi yayınlamak , Kanalımda paylaşacağım Orn: Nasıl yapılır adlı bir video da sizden bahsetmek , ya da sizin kanalınızdan bakarak yaptığımı soylerek aktif izleyici gondermek , kart eklemek gibi bircok ceşitli yontemler mevcut.

Kanal linkini tabikide bilen arkadaşlar var ama ben herkese vermiyorum arkadaşlar. Skype eklersiniz kanalınızı gonderirsiniz sizler icin yapabileceğim birşey varsa kanalınızın geleceği olduğunu bende duşunursem.. reklam fiyatlarımla beraber geri donuş yaparım. Kimsenin parası boşuna gitsin istemem.

Not: En duşuk reklam butceniz 200 Tl Olmalı. Herkese hayırlı işler youtube hayatında başarılar dilerim arkadaşlar. Bende buralara tırnaklarımla kazıyarak geldim. Reklam alımını yaklaşık 3-5 gun icinde geri kapatacağım.

Not 2 : Sadece %100 ozgun ve seviyeli kanalların reklamını alacağım.

Reklam alımı yapmak isteyen veya soruları olan arkadaşlar konuya yorum olarak yazabilir. Ben gecmişini kontrol ederek skype adresimi mesaj ile gonderirim. Beni anlayacağınızı duşunuyorum emeğe saygım sonsuzdur. iyi calışmalar.