Yaşadığım ilişkilere, cevreme ve burdaki konulara bakınca sanki erkekler bizleri mutsuz etmeye yemin etmişler gibi geliyor...İstisnalar elbette vardır...
Bunları yetiştiren yine erkeklerden ceken kadınlar değil mi? O halde nasıl oluyor da hala yanlış yetiştiriyoruz erkekleri?
Bir anneciliktir gidiyor mesela...Annesi peşini bırakmıyor oğlunun kocası gibi yapıyor, erkek te karısı ve annesini dengeleyemiyor...Olan yine evlendiği kadına oluyor...Burdaki konulara bakınca deliriyorum, gunde 10 defa oğlunu arayan mı ararsın, balayına beraber giden mi ararsın, koskoca herife ben oğluma aşığım diyen mi hatta evli oğlunun dudağından openi de okuduk burda
Hadi onu da gectim, annesi olmasa ya da olsa da bu sefer ya yeğene ya da bir akrabaya bağımlılık oluyor...Yeğenine sanki onceki eşinden cocuğu gibi davranıp evleneceği kızın surekli onune bu meseleyi surenlerden tut ta teyzesinr bağımlı olanlara kadar...Ya da bir dayısı veya arkadaşı oluyor, eşinden cok onu sevip onla zaman geciriyor...Arkadaşı cıkalım dediği anda eşle olan tum planlar iptal ediliyor...
Bekarlarda da bir yuva kurayım ailem olsun yanımda bana destek olacak, evimi cekip cevirecek bir eşim olsun isteği yok..Sadece tek duşundukleri sex sex sex...Nasıl bir yokluk ve aclıksa artık tanışıp daha baştan amacın evlilik değilse konusmayalım laflarıyla baslayıp sonrasında her lafı sexe getirme...
Bir de sayıları azınsanmayacak kadar cok olan narsistler var...Aman sakın şimdi bana yuklenmeyin narsist değil herkes diye...Tanı konmuslar uzerinden diyelim o zaman...Bunların tahribatı cok buyuk oluyor kadın uzerinde yaşayan bilir ben gibi...5 yıllık ilişkim bitti hala acı ve yaralarını silemedim...
Nedir dertleri, bir kadının normalde sayılıp sevilmek ve ilgi gosterilmek, birinci planda olmaktan başka nedir ki isteği...Maddi cıkarları olanları haric tutarsak...
Bir kadını mutlu etmek cok ta zor değilken nedir dersiniz ki bu kadar mutsuz etmeyi başarabiliyorsunuz? Ve amac nedir? Daldan dala atlayarak ne bileyim ego tatmini yaparak, şiddet uygulayarak gercek mutluluk oluyor mu?
Bir erkek, bir insan olarak bir kadınla uzun sureli ve duzenli sağlıklı bir ilişki icinde ancak mutlu olabilir...Kadının mutsuz olduğu bir Turk toplumu yarattılar ilişkiler acısından ve mutsuz kadınların olduğu bir toplum başarılı mı olur...
İcimi dokmek istedim belki ne alaka diyeceksiniz belki şikayet edip ban yememi sağlayacaksınız olsun...Ben 5 yıllık narsist bir erkeğin ilişkisinden kendimi kurtarmış biriyim...Kendi secimimle acılar cektim, hayallerim vardı, ailem olacaktı, eşim olacaktı tabiki olmadı....Ağladığım, acı cektiğim gunler gulduklerimden fazlaydı ...Sonra biriyle tanıstım, adam maskesini 1 ay sonra indirdi meğer ne kadar merhametsizmiş...
Cok şey istememiştim oysa, yıllardır her işimi kendim yaptım, yanımda olacak değer verecek bana unuttugum kadın oldugumu tekrar hatırlatacak biri, dokunabileceğim seveceğim biri...Yemekleri yalnız yemeyecektim, ben de onu cok mutlu edecektim, zora duştuğumde guvenebileceğim bir dağım olacaktı...Ama işte istemiyorlar...Tek dert yatıp kalkmak...Bu mudur hayat...Bunları yazarken ağlıyorum...Kimi sevmeye niyetlensem hep hayalkırıklığı...