Su an yatak odasından gozyaşlarıyla yazıyorum bu satırları size..
ben bilgisayar işlerinden hic anlamam, calıstığım yer icin homeoficce ortamını oluşturabilmek adına bizlere bir video eşliğinde programın kurulumunu anlattılar . Ben de yavas yavas adımları ilerletirken eşim dur ben yapayım dedi. Ben de burdaki adımları tek tek yapmamız gerekiyormuş diyince yok ya bunlar gereksiz seyler ben halledim dedi. Ben de kabul etmedim cunku her detay programdaki baska bir yeri yonetiyor . Neyse geldi gitti, niye boyle yaptın, surası soyle olcak falan mudahele ediyor.. ben de arada soruyorum, ben de bu cıktı ama anlatım videosu soyle falan diye, gelip bakıyor bi dunya laf ede ede, azarlayarak yapıyor.. ben de dedim ki ben bilgisayar işlerinden anlamıyorum neden kızıyorsun? diyince ee sen bana guvenmiyor musun dedi, ben de oyle ustunkoru yaparsan guvenmem dedim .
Oooo iyi ne halin varsa gor, sabahtan beri bi yapamadın... iceri gidip geldi be hala yapmaya calısıyorum , YA SESİ KIS YA GİT BAŞKA ODADA YAP dedi , ben de soylene soylene kalktım yanından su oruclu halimle anlamadığım ama yapmak zorunda oldugum şey icin senden yardım istiyorum sen de beni kovuyorsun allah belanı versin dedim. Bu oyle bir ofkelendi ki , yok geri alacaksın sozunu diye peşimden bağıra cagıra geldi,kucagımdaki laptopa vurdu yere duşurdu.. geri alacaksın lafını yoksa BOŞARIM seni dedi. Gelip benden ozur dileyeceksin dedi . Ama ofkeden morardı resmen . Daha once de boyle tartışmalarda uzerime yurudu tartakları beni. Yine oyle olacak diye korktum ama almıyorum lafımı dedim. Kapıları carpa carpa gitti .. cok huzursuzum . Yarın da doğum gunu boyle olsun istemezdim . Sizce ne yapmalıyım