Merhaba arkadaşlar foruma uzun yıllardır uyeyim.
Oncelikle fikirleriniz benim icin gercekten cok onemli, benim sorunum eşime guvenimin kalmaması. Kısa anlatmaya calışayım sorarsanız detay yazarım. 20 yıllık evliyim ben 38 eşim 42 yaşında, 3 cocuğumuz var, Eşimin telefon faturasında iş sebebiyle hemen hemen hergun goruştuğu bi bayanla sık sık mesajlaşma ve konuşmaları olduğunu gordum bu mesajlar bazı gunler 3,5,10 bazı gunler 30,40 gibi arada hic yazışılmayan birkac gunler var.
Konuşmalar bazen 3,5,10 dk bazen daha uzun ama mesai saati dışında sadece memleketteyken mesajlar var.
Araştırdım baktım kadın evli ama eşiyle boşanıp birleşmiş tekrar. instadan eşimle takipleşiyorlardı kadın cocugunu paylaşmış hikayede eşim izlerken gordum bu kim dedim işden biri dedi dedim istemiyorum cıkıcaksın takipden teli verdi kimi istemiyorsan cıkar dedi cıkardım, facede ark değiller, benim kadn hastalığıyla ilgili donemim oldu ozaman eşime beni aldatıyormusun diye sordum asla kabul etmedi o zaman bu mesajlar konuşmalar ne dedim işle ilgilide var sohbette etmişizdir kac yıllık tanıdığım insanlar dedi, sen bunamı takılıyorsun insanlar konuşuyor mesajlaşıyor diye illa sevgili mi olması lazım dedi ben cok taktığım icinde icin rahat edecekse arayıp yanında konuşayım dedi istemedim sonra işle ilgili attığı mesajları banada attı fln cocuklarımun uzerine yemin ediyorum senden başka hayatımda kimse yok dedi, ama benim guvenim sarsıldı elin kadınıyla ne konuşuyorsun dakikalarca dediğimde işte bikac problemi vardı anlattı dedi bende sen dert babasımısın gitsin kocasına anlatsın dedim kardeşine anlatsın sanane dedim ben bir başkasıyla dertleşeyim o zaman sende bana kızma dedim. Bu kişi benim iş dolayısıyla tanıdığım biri hic alakam olmayan biri olsa kızman normal dedi sonra tmm haklısın bu kadar rahatsız olacağını duşunmemiştim dedi. bir daha iş dışında goruşmeni istemiyorum dedim soz verdi o donem wp kopyaladım eşimin bikac konuşmalarını gordum.. Hanım sundan varmı elinizde
Evet.. Bey gibi konuşmalardı
ve şuan şifresini biliyorum(o benim bildiğimi bilmiyor) bakıyorum gun icinde arama yapılmış diğer kayıtlar duruyor ama onun kaydını siliyor. Bu goruşmeleri ağustos ortası ekim sonuna kadar olmuş ben faturayı aralıkda farkettim o donem eşimle bu konuyu konuştuk ve bir daha acmamaya kapattık. Ama benim gunlerim hep bu duşuncelerle geciyor salgından dolayı psikoloğa flnda gidemedim. Aralarındaki neydi diye duşunmekden kafayı yedim şimdi adam bi şarkı dinlese bi soz okusa fln batıyo bana.
Bize duşkundur. h. Sonları evdedir ekstra bi harcamada soz konusu değil. Ama benim icim neden rahat değil