2 senelik sevgilim benden ayrıldı 1.5 ay once istemiyorum seni artık dedi. İlişkimiz başta cok guzeldi sonra uzak mesafeye dondu ve o zaman sıkıntılar başladı. Ben cok panikledim hergun yanımda olan, birlikte uyuduğum, 1 saat once yan yanayken 1 saat sonra ozledim canımın ici diye arayan adam gitti. Ozlemek yasak diyen, 2 3 gunde bir goruntulu arayıp 10 Dk konuşup zaten hergun mesajlaşmıyor muyuz diyen bir adam geldi. Bu bana yetmedi. Onu bunalttım o ilgi gostermedikce. İlk o geliyordu ayda bir 1 2 gunluğune devamsızlığı sıkıntıdaydı da. 2 gun fazla goruşelim diye hep ben gitmeye başladım derken ilişki boyle bi hal aldı. Surekli benim gittiğim benim aradığım benim ozledim dediğim ve sıkıldığını bunaldığını soyleyip ayrıldı.
Vay be gecen sene terk edildim diye buraya gelmiştim. Gecen hafta yine terk edildim aynı adam tarafından. Yorumları da tek tek okudum. Cok haklıymışsınız arkadaşlar. Geldi ozurler diledi bi zaman sonra barıştık. Guvenini tekrar kazanıcam bi daha bu hatayı asla yapmam bi kere sensizliği tattım dedi. Bu son zamanlar haric guzel bi sene gecirdik. Sonra yine bi uzaklaşma hali başladı. Sinyali aldım ayrılmak mı istiyorsun dedim yok ara verelim falan filan derken 1 hafta sonra ayrıldı. Hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkur ediyorum hele arka sokaklar yorumuna cok guldum kesinlikle cok haklı bir yorum olmuş. Gecen sene kotu yorumlarınız beni uzuyordu donmeyecek falan dendikce şu an cok iyiyim ve sizlere hak veriyorum bu saatten sonra istediği kadar donsun ben onume bakıyorum