Merhabalar herkese.. Bu aralar bir iş arkadaşımla sabahlara varan telefon sohbetlerinden sonra sizlerin de fikrini almak istedim.
Arkadaşım 34 yasinda yaklaşık 4 yıldır başka şehirde yaşayan erkek arkadaşı var. Kadın evlilik dışı ilişki istemeyen biri yani cinsellik olmamış aralarında. Zaten kadının annesi kanser hastasiydi yıllardır onun mucadelesi ile hastanelerdeydi. Malesef 5 ay once annesini ve ardından 3 ay once babasını kaybetti. Zor gunler geciriyor destek olmaya calisiyorum ve farklı bakış acıları duymak istedim o yuzden bu konuyu actım.
Adam 2 ay once bir sabah kadını arıyor ve biz evlenecek miyiz artık birsey de diye ısrar ediyor. Kadın da o gun net birsey demiyor ve gecistiriyor konuyu. On gun once kadın adamı arıyor ve adam biz de yemek yedik vs deyince kim var ki yanında deyince sevgilim yanımda diyor. Oradan kadının sesi de geliyor kim arıyor diye sorunca bir arkadas diyor adam. Telefonu kapaticam adam senin yuzunden boyle oldu seb beni reddettin vs diye mesaj yazmis.
Adam artık hayatımda biri var ama seni arkadaş dost olarak herseyden cok seviyorum tarzında mesajlar yazmış. Arkadaşım zaten cok kotu bir durumda ailesini kaybetti. Adam acıyor da dostumsun arkadasimsin mi diyor yoksa yedekte tutmaya mi calışıyor cozemedim.