Bu sitede eminim ki benden daha tecrubeli bir suru abla var ve size ilişkimle ilgili kafamı kurcalayıp beni uzen bazı olayları anlatıp danışmak istiyorum.
Benim 2 senedir hayatımda biri var. İlk ciddi ilişkim diyebilirim ve evlenmeyi duşunuyoruz. Biraz onu ve kendimi anlatayım daha iyi anlamanız acısından. İkimizde hukuk okuyoruz. O seneye mezun oluyor bende bir sonraki seneye. Evlenmeyi duşunuyoruz birbirimizi seviyoruz. Tabiki bazı sorunlar tartışmalar oluyor ama her ilişkide olduğu kadar. Fiziksel olarak da tarif etmem gerekirse (cunku belki bunun da bir onemi olabilir) gorsel olarak gayet guzel bir kızım sevimli bir yuzum var. Toplum tarafından beğenilen biriyim yani. Sevgilimde az peşimden koşmadı Sevgilime gelecek olursa o benim biricik bebeğim her şeyini beğeniyorum ama hani oyle yakışıklı biri değil normal bir tipi var. Ben onu cok seviyorum o ayrı
Benim kafamı karıştıran şey daha cok ailesi... Ailelerimiz bu iliskiyi biliyor fakat henuz en ufak bir tanışma olmadı. Yani ailesini kulağıma gelen şeyler kadarıyla tanıyorum. Bana garip gelen kısmı 2 senedir sevgiliyiz annesi hic mi benimle konuşmak istemiyor hic mi beni beğenmiyor. Sevgilimden ailesiyle ilgili en ufak guzel bir yorum duymuyorum. Kendimi ovmek istemiyorum ama eğitimli hanım hanımcık tatlı bir kızım. Ama kulağıma hic iyi birşey gelmedi. Sevgilime sordum guzel bir dille. Bana "biz boyle şeyleri pek konuşmuyoruz ailem secimlerime her zaman guvendiği icin yorum yapmaz pek" dedi. Ama ailesine aşırı duşkun olduğu icin olayı boyle yorumladığını duşunuyorum.
Gelelim bir ikincisine. Bizden 3 yaş kucuk bir kız kardeşi var ve abisinin her resmini beğenir. Abisi 2senenin sonunda benimle olan guzel bir resim paylaştı instagramda ve kız kardeşi bunu beğenmedi. Gorduğune eminim sosyal medyada aktif biri. Bana biraz garip geldi. Takipleşmiyoruz onunla ama abisi benimle resim atınca neden beğenmedi?
Bir keresinde de sevgilim kardeşinin beni gorunuşumden dolayı kıskandığını soyledi. Kardesimin kıskanc bir yapısı var tanışınca sevdir kendini dedi. Bende espriye vurdum merak etme sever beni filan diye ama endişeliyim bu konuda.
Bir diğer mesele ise sevgilim başka bir şehirde universite okuyor ve ailesinin yanına geldiği zaman eskiden hemen benimle buluşmak isterdi yanıma gelirdi ne biliyim arardi falan
Son bir senedir ailesinin yanına gidince asla benimle buluşmuyor beni hic aramıyor. Sorunca da meşgul olduğunu soyluyor ama bana inandırıcı gelmiyo bu durum
Kendi kendime acaba ailesi benimle ilgilenmesinden rahatsız mı oluyor diye duşunup uzuluyorum. En son evden cıkıp benimle buluşmak icin geldiğinde henuz bir iki saat bile gecmemişken annesi ne zaman eve geleceksin diye aradı yanımda ve henuz yeni gelmişti o da annesine kızdı anne daha yeni geldim diye. Buna da alınmıştım. Sonrasında bir daha yanıma gelmedi evden. Eve gidince beni hic aramıyor da. Artık istenmeyen gelin olduğumu duşunmeye başlıyorum daha şimdiden.
Anlatmayı unuttuğum cok onemli bir olay daha var. Sevgilimin kuzeni nişanlandı biz yeni sevgili olduğumuz donemlerde ve annesi o kızı cok beğenmiş. Sevgilim benim resmimi ilk gosterdiği zaman da onlar daha cok yakışıyor eltimin gelini daha guzel falan demiş. Sevgilim ilk aylarda ağzından kacırdı bunu ve ben cok takılı kalmadım kız cok guzel heralde diye duşundum. Taki kızın resmini gorene kadar. Sadece annesi beni beğenmediği icin kızı anlatmak istiyorum yoksa hickimsenin goruntusu hakkında yorum yapmak haddime değil. Kız gercekten cirkin. Anladım ki annesi daha şimdiden kaynana moduna girdiği icin beğenmemiş beni. Kardeşi de gorumce moduna girmiş.
Ablalarım siz ne onerirsiniz siz yaşadınız mı boyle şeyler? El ustunde tutulmayacak biri olduğumu duşunmuyorum. Ailesinin daha şimdiden boyle olması beni cok korkuyor