Genclerbirliği Olağanustu Genel Kurulu'nda tek aday olan Niyazi Aktaş, 234 delegenin oyunu alarak yeniden başkanlığa secildi.
Genclerbirliği Olağanustu Genel Kurulu, Karayolları Genel Mudurluğu Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu'nda gercekleşti. Genel kurulda başkanlık icin tek aday Niyazi Aktaş oldu. Salonda bulunan 290 delegenin 234'unun oyunu alan Aktaş, kırmızı-siyahlı kulube yeniden başkan secildi.
Niyazi Aktaş başkanlığındaki Genclerbirliği'nin yeni yonetiminde Kubilay Guvenc, Mehmet Soylu, Sinan Aydın, Osman Sungur, Emine Toprak, Ahmet Gultekin Bakkaloğlu, Murat Karahan, Sezgin Ozkan, Cem Karakaşoğlu, Emre Gokdemir, Murat Guneş, İsmet Beltan, Şansser Kadoğlu, Şener Koseoğlu, Ozgur Durşen, Fatih Curebal, Mehmet Pelesen, Eraslan Er yer aldı.
Genel kurulda ayrıca faaliyet ve denetim raporları ibra edildi.
"Ben ona (İlhan Cavcav) kırgın falan değilim"
Genclerbirliği'nde yeniden kulup başkanlığına secilen Niyazi Aktaş, genel kurulda yaptığı konuşmasında, "Ben Genclerbirliği'nin malına mulkune goz dikmem. Goz diken bir adam değilim, goz dikenin de gozunu oyarım. İlk secildiğimiz gun Cavcav'ın mezarına gittik. Rahmetli benim cok iyi arkadaşımdı, dostumdu. Bakmayın son gun, 'Sen ayrıl da oğlum gecsin' dedi. Ama ben ona kırgın falan değilim. Uzgunum, cunku Genclerbirliği bu hale duştu. Ona mezarında soz vermiştim. Genclerbirliği'ni eski gunlerine getirmeye calışacağım diye. Yemin ediyorum calışacağım" ifadelerini kullandı.
Niyazi Aktaş, yeniden Genclerbirliği'nin başkanı secildi
Spor Haberleri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Niyazi Aktaş, yeniden Genclerbirliği'nin başkanı secildi