Arkadaşlar biliyorum sen bilmiyorsan biz nerden bilelim diyeceksiniz ama ben bu işin icinden cıkamıyorum. Bu yuzden sizin değerli fikirlerinize ihtiyacım var.

Lise 1 ’e giderken bir cocuk vardı sınıfımda. Bana karşı ilgili gibiydi. Ben de o zamanlar cok cekingendim ve sınıfımızdakiler surekli benim ve onun adını bir araya getirip birbirimizden hoşlandığımızı ima eden şakalar yapıyorlardı. Ben oralı olmamaya calışıyordum ama bu durum beni rahatsız ettiğinden doğal olarak bu cocuktan uzak duruyordum. Bu arada arkamda ki sırada oturuyordu. Arkadaşlarım surekli sana bakıyor, senden hoşlanıyor diyorlardı. Ben de bir şeyler seziyordum elbette ama biri bana bir şey demedikten sonra ben şu benden hoşlanıyor demem. Sınıftan iki kıza cıkma teklifi yapmış, ikisi de kabul etmemiş. Bu yuzden herhalde herkese mavi boncuk dağıtan biri diye duşundum. Ciddiye almadım. Tum bana yaklaşımlarını gormezden geldim. Sonra neyse biriyle sevgili oldu, ama yine de bana karşı davranışlarını değiştirmedi. Elbette bu da beni sinirlendirdi. Kac yaşında olursa olsun, sadık olmayı başaramayan bir insana saygı duyumam.

Bunda ne var diyeceksiniz, gecmiş gitmiş diyeceksiniz... Başka okula gectim orada da karşılaştık. Kaderin işi. Muhattap olmadım, hala aynı kişiyle birlikteydi.

Sorun şu ki ben senede bir ki kez mutlaka bu kişiyi ruyamda goruyorum. Aradan on yedi sene gecmesine rağmen, adını dahi unutamadım Seneler once evlendiğini duyduğumda hicte oyle kahrolup ağlamadım, ama nedense aklıma duşup duruyor bazı gunler. Ve bu kişiyle karşılaşmak istemiyorum, cunku kalbim atmaya başlıyor ve gormezlikten geliyorum kendisini. Nedir sizce bu? Acaba bana bariz bir şekilde acılmadığı ve biz bazı şeyleri konuşmadığımız icin, bir şeyler yaşamadığımızdan dolayı mı bu haldeyim? Bu yuzden mi kimseden hoşlanamıyorum ve bir ilişkiye başlayamıyorum