Biliyorum ulkemizdeki insanların coğu boyle ama kayınvalidem bu konuda gercekten zor durumda.Haberleri izlemiyor artık icinde bulunduğu whatsApp gruplarından cıkmış coronayla ilgili haber atarlar da gorur diye.Gorumcemin iş yeri tatil olmadı bu sebeple tam zamanlı calışıyor ona işten cık bırak diye baskı yapmaya başladı.Eşim bu surecte işsiz kaldı sağa sola iş bakınıyor arkasından inşallah bulamaz iş diye dua ediyor kayınpederime işi bıraksa diye bakıyor.Surekli kuran okuyor ama icindeki vesveseden kurtulamıyormuş.Sonra bana (hamileyim) kontrole gitme hastanede mikrop kaparsın bişey olur diyor gittiğimizde de gidene kadar arıyor oraya ellemeyin dokunmayın falan diye.Bukunduğumuz ilde olen 3 kişi falan oldu vaka sayısı da 120 kişi falan hani İstanbulda değiliz o kadar stres yapacak kadar...İftardan sonra beni aradı ben artık duramıyorum diye hungur hungur ağlıyor ne oldu dedim ben yapamıyorum duramıyorum bana psikiyatr ayarlar mısın bak bakıştır dedi 2 hastaneyle goruştum ama bolumleri kapalı.Online terapi diye bir şeyler varmış acaba onlar işe yarar mı ? Başvurup faydasını gorenler var mı nasıl yapacağız ? Ya da terapisiz yapılacak şeyler var mıdır ? cocuk gibi hungur hungur ağlıyor kadıncağız ben de onu oyle gordukce stres oluyorum yanına gittim balkona kadar konuştuk biraz en son 10 gun once gormuştum goz altları cokmuş sanki 10 yıl yaşlanmış gibi yapılacak bir şey var mıdır ?