Selam canlar bende derdimi anatayım .
Ben ikinci evliliğimi yapalı tam 11 ay oldu.
1 yıl sevgililik donemimizden sonra .
Eşimin ilk evliliğinden 1 cocuğu var benim cocuğum yok.
baştan anatacağim kısa tutmaya calışacağım .
Ilk başta hersey cok guzeldi hala guzel ben bazı şeylere susarsam.
Ben gelin olmadım ve eşime dugun isterim dedim.(benim ailem yapacak dugunu )
Yok benim cocugum var utanırım dedi .
Bende ayrılmak istedim.
Seviyorum dedi her ayrıldığımda gece yarısı bile eve geldı isteklerimi acık acık soyledim.
TM kabul dedi .
Ondan sonra evimizi tutuk dayadık doşedik eve hemen girdik 2 ay gectikten sonra benim ailem duğun icin hazırlıklara başladılar tam 3 bin euro para harcadılar.
Eşim bana ben sana demiştim dugun istemiyorum diye e anaşmıştık dedim yan cizdi. TM dedim onemli olan dugun degil bizim iyi anaşmamiz dedim herşeyi iptal ettik.
3 aylık gelınım ve izine gittik memelekete
Babaannesı hep bana eski eşini konuştu o boyle yapardi şoyle yapardı bende rahatsiz oldum .
Ya senin derdin ne dedim o benim eltim degil kocamin eski karısı neden bana onu konuşuyorsun diye laf soyledim.
eski eşinin bazi eşaları kalmış resim duğunlerinden şampanya fln ben bi poşete koydum tavan arasına cıkartım ve soyledim benim eskiye bir saygım var ama gozumun onunde durmasın Tm dediler.
Yeni yılık memelekete yine izine gittik ben yazın gitiğimde evi temizlerken koşe bucak kurcaladim (ister istemez) ve yazık gitiğimde tavan arasına cıkardıklarım eski yerlerine koyulmuş neyse kırıldım ama sustum topladım poşete bu defa cope attım .
1 sabah kalktım gozum garderobun ustunde ki kutuya takıldı yazın yoktu bende actım eşimin dugununden resimler afersiniz opuşerek fln cok kızdım benim yatıgım odada işi ne onlarin ?
Bilerek koymuşlar sinirimden hepsini sobada yaktım .
Kv işten gelice soyledıler .
Kv : niye yaktın resimleri ben onlara kac para verdim senin haberin varmı dedı
Ben : cok kiymetliyseler kendi odanda saklasaydın gecmişe saygim var dediysem gozume gozume sokmaniz gerekmiyor bende dugun masrafi icin 3 bin verdim rezil olacaksınız diye bende o parayi yaktım dedim sustu .
Eşimin cocuğunla yazın tanışmıştık cok iyi anaşmiştik .
bu defa ilk aldığımızda cok guzel zaman gecirdik ama 2 ci gun cocuk beni arabada gorunce ağlamaya başladı annesine sarildi beni istemiyormuş .
5 yaşında bu arada cocuk annesiz durmaz.
Sorun : Eşim eski eşine cok yuz verdiğini duşunuyorum .
Sanki eski eşi degil hala eşi gibi .(Ayrılık sebepleri kadın aldatmış)
Esim cok yuz veriyor .
mesela benim icin uygun olan once msj yazarsın musait misin diye oyle ararsın kadın aklına estikce arıyor .
Tm cocuklari var cocuk hakkında konussun kadın yeni sevgili yapmış arıyor ,eşimin arkadaşlarından biri yazmiş arar soyler ozel hayatı eşimi ilgilendirmiyor rahatsız olduğum icin eşime soyledim bende rahatsızım o zaman kadına soyle ben sadece cocuk icin iletişimdeyim senle ozel hayatın beni ilgilendirmez diye .
soylemiyor sebebi kadın cocuğ dolduruşa getirebilirmiş diye.
Eski eşi ile aram bazen iyi bazen kotu
neyse .
Gecen kayınpederim mangal yapmışlar kuzenleri de gelmiş kadını da cağırmışlar ustune bir de canlı yayın yapmışlar cok kotu hisettim uzuldum .
Benim yanımda kadının hakkında soylemedıklerı brakmadılar .
Ondan sonra bir de aynı sofraya oturdular bana nispet yaparmış gibi ustune canlı yayın actılar .
Eşime de soyledim ailen iki yuzu benim yanımda bana iyi davranıyor allah bilir arkamdan benimde neler konuşur dedim .
Esimle aramda ne olursa olsun eski eşi herşeyden haberdar .
Eşim memelekete kesin donuş yapmamizi istiyor (almanyada yaşıyoruz ) .
ben gitmeye korkuyorum gitigimizde ben o insanlara nasıl saygı yapacağım bilmiyorum.
Eşim hep ailesini aklı goruyor.
Eski eşi arada bir bana yazıyor tatli dille bana laf sokuyor .
Ben acık sozluyum hemen kadına soyluyoru soyleyeceğimi sonra kabahatlı olan yiine ben.
Eşim ailesine bugun soylemiş gelininiz size dargın
Kv : niye ?
Eşim : mangal keyfiniz icin demiş
Kv: eee darılmasın. O darılacak diye biz torunumuzu gormeyelim mi ? biz sağa olduğumuz surece o kadin cocuk bu eve gelecek.
demiş eşimde aklısınız demiş .
5 ay once 3 aylık kurtaj oldum mecburen bu ay bebek icin calışmalara başlamıştık . Ama
eşim 1 aylık başka kasaba calışmaya gitti .
Kim aklını kurcaladıysa şimdi de bebek icin erken diyor istemiyor.
Tartışmaya başladık ayrılalım diyorum
Eşim : sen benimsin .
Ne ayrılığa yanaşıyor ne de isteklerimi uyguluyor.
Herşeyiyle kabul ettim zaten istediğim tek şey eski eşi'ile arasına mesafe koyması cok mu şey istiyorum ?
Brz uzun oldu kb