Ben 5 ay once yeniden evlendim velayet davası actı oğlumun babası cocuk bir ayın 15 20 gunu benimle beraber
Uyku duzenini oturtuyoruz babaanne cocuğu gece uyutmadigi icin duzen yine bozuluyor dun getirdim inanın sabah 8 saat ve gece 2 den oğlen 2.5 bucuk a kadar 13 saat kadar uyudu
Ailem velayet ten vazgec cocuk yanına devamli gelir velayet sana gecerse eşinle aran bozulur babası da zaten nafaka falan yatirmaz (3 sene hic yatırmadı icra yoluylada almak istedim ama ayrı dava acacak gucum yok)
Olan sana olur eski kocan o kadınla Cafe avm tatil de geziyor sen cırpınıp duruyorsun diyorlar
Gercekten eşimle aram bozulur mu bir sure sonra yani cicim ayları bitince gozune batar mı oğlum
Siz neler yaşadınız bu surecte malesef bide rahatsızlandım yaşadıklarımdan oturu gucum tukendi Dr araştırıyorum uyku uyuyamıyorum vucudum şişiyor kemiklerim kirpiklerim sac diplerim bile ağrıyor
Her gece oğlum a ne olacak eşim istemezse kotu davranırsa ne yaparım bir işe gireyim dedim iş yok cocuğa ailem bakmıyor bakıcı da cok istiyor
ONEMLİ :Arkadaşlar sırf yorum yapmak bol keseden atmak icin kendi mutsuzluğunu burada yorum yaparak eleştirerek kapatmaya calışanlar yazmazsa sevinirim kaldı ki o yorumları cevaplamayacagim