problemi astık guya ama ben hala aşamamış durumdayım size danışmak istiyorumve ona karşı cok sogumuş durumdayım ve kendimi toparlayamıyorum. ramazan olmasına rağmen ustelik yirmilik diş cıkarıyor ve midem rahatsız olmasına rağmen ev neden temiz değil diyerek cıkıştı ben de rahatsız olduğum icin yapamadığımı soyledim hayır sen iş guc dendiğinde rahatsızım diyorsun diyerek aşağıladığıı beni benim kronik bir rahatsızlığm var benim kasıldığında mide damarlarım catlama yapıyor ve mide kanaması geciriyorum o yuzden mumkun oldukca sinirlenmemeye calışıyorum bunu bilmesine rağmen bu şekilde konuştu bana ben de Allah kalbine merhamet versin şu Ramazan gunu soylediğin laf mı dedim İşte butun kadınlar yapıyor da bir sen misin oruc tutan dedi bende ben normal zamanda yapmayan bir insan değilim şu an rahatsızım yapamıyorum dedim bıktım senden diye bağırarak odaya gitti ben de senden dedim arkasından cevap verdiğimi gorunce delirdi cok ağır kufurler etti yazmıyorum buraya ben de benim onumde bu şekilde ağır kelimeler kullanarak terbiyesizlik yapma ben senin karınım dedim senmisin terbiyesiz diyen tuttu cenemden sıkarak kendini dovdurtme dedi sırtımdan itekleyerek odadan dışarı fırlattı beni bunu ikinci kez yapıyor iki yıllık evliliğimiz icerisinde ben de babamı ara seninle konuşarak halledemicez iyice cirkinleştin sen buyukler seninle konuşup halletsin kayınvalidemi de arayacağım o da gelip seninle konuşsun dedim şu Ramazan gunu hasta olduğumu bildiğin halde bana nasıl bu şekilde davranırsın dedim . cağır gelsin hadi babanı eğer baban gelirse benim icin bu evlilik bitmiştir dedi . Ben de babamı aramadım sadece kayınvalidem i aradım o da geldi oğluna kızdı bana da alttan al dedi sinirli olduğunda ne kadar geridigini biliyorsun konuşma başka odaya git dedi ama başka bir odada .midem rahatsızlandı gozlerin onunde mide kanaması gecirdim keşke oyle olmasaydı resmen bana acıdı diye barıştı ki benim derdim barışmak değil onun artık şu sinirine bir care bulması kayınvalidem bizi barıştırdı ama hic barışmak istemiyordum duşunun annesiyle şu şekilde konuşuyor anne seni cağırdı cunku seninde onunla aynı duşunmeni istiyor şimdi sen gittiğinde olayı tekrardan acıp buyutecek ve ailesinin cağıracak ben de onu boşayacağım bitti gitti onun istediği bu dedi. Ve ayrıca ben bağırdım da bana cevap veriyor cunku baş olmak istiyor beni kucuk gormek istiyor dedi. Anlayamadıgim şekilde bu adamınbir aşağılık kompleksi var ben bunun sıkıntısını cekiyorum bilemiyorum yanlış mı tespit yapıyorum boyu kısa ya ozellikle abileri bununla ilgili cok şakalar yapıyorlar kendini ispat etmeye mi calışıyor bilmiyorum şimdi anlatacağıma bakın nekadar farklı iki karakter annesi gittikten sonra ben gittim yattım midem rahatsız olduğu icinakşam iftar sofrasını hazırlamış beni kaldırdı iftar ettik cocuğun karnını doyur dedim doyurmuş evi toparlamış sonra tekrdan uyumaya devam ettim odaya gidip cok kotuydum ağrıdan ayakta duracak halim yoktu bulaşıkları yıkamış gece sahur hazırlamış yine beni kaldırdı beraber sahur yaptık sofrayı ben toplarım sen git yat dedi cunku hem dış agrim hem de midem rahatsız onun iyi bir insan olduğunu biliyorum ama artık cekemiyorum bu sinirini benim sıkıntım şu sinirlendiğinde cok korkunc bir insan oluyor sinir gectiğinde ise iyi bir insan ama cok kucuk şeylere sinirleniyor beni gercekten cok sıktı artık yaaaa sizce abartıyor muyum