3yillik evliligmzde cok yiprandik. 2yilimiz eşimin ailesinin actığı problemler oldu eşim o zaman surec icerisinde beni cok seviyordu ama arkamda durmuyordu ezdiriyordu. Ayrıca severken ailesinin doldurusuyla beni de silebliyordu. Ben bunun tek sebebi ailesi diye duşunuyordum ama bir erkek karısını sahiplendiği surece kim ezebilirki, kim uzebilirki. Evet cok kavga gurultu yaşadık benimde hatalarım oldu kendimi savunucsm diye cok diklestim hakaretle karşılık verdim. Sonra eşimin hakaretleri ve el kaldirmasiyla dayanamayıp ailesinin kapısına gittiğimde kayınvalidem kocana karşılık vermezsen dayak yemezsin lafı oldu. Orda hem eşimle hem ailesiyle problem yaşadım bosanmamizi iple ceken ailesi var. Asıl konu bu insanlar eşim de dahil elalem korkusu yuzunden beni suclu gosterip benm kendiligimden bırakıp gitmemi istiyorlar. Yani biz geline iyi davrandık kendisi gitti demek. Neyse eşimin ailesiyle 4aydir goruşmuyoruz eşim ve ailesi istemedi. O gun bugundur eşim bundanmidir artık bilmiyorum. Bana nefret ve kinle bakıyor en ufak şeyde ustume yuruyor, ayrı odalarda yatıyoruz. 3yildir oyun bağımlılığı var gece gunduz hemde. Doğru duzgun işi yok , boş vaktini ful hahvede değerlendirir . Dedggm gibi evliliğimiz ilk zamanları ailesi haricinde eşim boyle dgldi sevgisini hissettiriyordu. Cok boşanmak istedim. Ailem ve akrabalarım bunun kotu bişey olduğunu duşunuyor , ailem bu durumuma anne baba olarak cok uzuluyor lar bunu biliyorum. Ama annem babam hep boşanma daha iyisi cıkmaz yuvani elinde tutmaya bak bı, damadimizi seviyoruz modundalar. Bana az da olsa kızım biz senin arkandayız her ne olursa olsun bu adam sana el kaldıramaz boyle evlilik olmaz bizim yanimizda mutlu olursun gibi destek ciksalar. Boşanmak istemesem bile daha doğru daha mantıklı kararlar alırım . Gelin gorun ki ailemle de anlasamiyorum. Karakterleri susulan ezilen kadın ol ama Allah'a havale et. Bosansam su durumumdan daha zor gunler geciricem. Annemle tartışma yaşadığımız zaman bosanmami suratıma vurup beni zeleyecek bir insan. Şuan nereye cıksam neyi duşunsem beni cıkmaza sokuyor. Eşim deseniz cık git ailenin yanına diyor bende sen ailenin yanına git burası hala benm evim ayrıca annem babam uzakta gidemem izin cıkartmam lazm diyorum. Tapu eşimin uzerineya . burası benim evim ! Diyecek karakterde evliliği evinden ibaret zannediyor. Ama en cok ta uzen durum eşim dışarıya karşı oyle mulayim oyle efendi oyle sessiz biz bosansak kesin karisinda problem vardır bu adam bu kadının sacının teline zarar vermez diyecekler hemde yuzume. Hem kendimle ugrasip birde insanların acımasızca konuşmaları beni daha cok yaralayak. Eşim evet beni severken sacımın teline zarar vermeyecek bir insan. Ama sinirlendiğinde soğuduğunda her turlu kotulukte de bulunabilecek bir insan. Hani hayatınıza bir insan alirsiniz, herşey mukemmel gider o dort dortluk dediğiniz insanla aranız acilirda cirkinlesirya oyle. Bunun pskolojik anlamda hangi haslalik olduğunu bilemiyorum. Şimdi ablalarim ozellikle boşanmış hanımlar. Ne gibi zorluklar cekiyorsunuz. Ben artık mutlu olmak istiyorum. Benm bu durumumu da gozunuzun onune getirin siz bu durumdayken nasıl hareket edersiniz nasıl mutlu olurdunuz ? Eşim ayrilmayi kafasına koyarken bile ben buna sozlu sozsuz hakaret edip kendisi bırakıp gitsin istiyor. Konusuyorum duzeltelim diyorum ayrilmakmi istiyorsun diyorum bana niye soruyorsun git davani ac diyor. İş ciddiye binince benm dava acmamı bekliyor. Bukadar karaktersiz bir adamla evliyim.