Merhaba arkadaşlar,şuan yaşadığım ilişkiyle ilgili kafamda cok soru işareti var işin icinden cıkamıyorum sizden fikir almak istedimŞoyleki daha cok yeni yaklaşık iki aylık bir ilişki onceden benim calıştığım yerde calışıyordu birbirimizden hoşlanıyorduk ama cok muhabbetimiz yoktu sonra instagramdan yazdı bi kahve icelim diye bende gideyim ne olacak ki diye duşundum ama o gun sevgili olduk o 25 yaşında ben 32 yaşındayım ilk başta şupheli yaklaşıyordum o da bana ciddi olduğunu soyluyordu hatta ailesiyle de tanıştırdı.Sempatik iyi niyetli ve temiz kalpli biri ama sorun şu ki maddi durumları kotu kendisi de şuan calışmıyor aylardır. Daha once guvenlik gorevlisiydi muşteriyle tartışma yaşadı ağır dayak yedi firma da arkasında durmadığı icin işten ayrıldı guvenlik dışında iş bakıyor olmazsa geri guvenliğe donecek benimse ailemin durumu ona gore cok iyi bu yuzden onla dışarı cıktığımda zorlanıyorum bi keresinde acıktın mı hot dog yiyelim dedi ben istemedim o yedi bazen de iş cıkışlarında falan buluşuyoruz cay iciyoruz sadece sizce ne yapmalıyım işe girmesini para biriktirmesini beklemeli miyim yoksa gorduğumden aşağısını gorunce mutsuz mu olurum?Not:ben zaten zor bir durumdayım bazı şeyler cok hızlı gelişti o yuzden yargılama değilde yardımcı olmak amacında olanlar yazsın lutfen teşekkurler...