Hayırlı gunler hanımlar biraz icimdekileri yazmak istedim belki birileri bana umut olur diye...
2 bucuk yıldır ozel sektorde calışıyorum maddi sıkıntılardan dolayı calışmak zorundayım aldığım asgari ucret+ 200 tl yemek parası ( yemek zaten yemiyorum ) bakıcıya veriyorum cok cuzi bir miktar kalıyor bana.. ozel sektorde calışmak cok kotu .. en basiti gecen oglum rahatsızlandı izin vermediler . yıllık iznim bile yok burada. bende bundan 1 ay once kpss calısmaya karar verdim neden olmasın yapan yapıyor dedim.
matematiğim cok kotu olduğu icin mat ile başlamaya karar verdim.. işim masa başı bir iş ve gunde 2 3 saatim boş geciyor iş yerinde bende o 2 3 saati ders calışarak gecirmeye karar verdim..
Matematiğe calıştım ama olmadı olmuyordu cunku temel zayıftı.. ben inşa etmeye calıstıkca yıkılıyordu
dun bir arkadaşımın tavsiyesi uzerine antremanlarla matematik 1 kitabını aldım ve sıfırdan başlamaya karar kıldım. bu kitabı bitirince kpss konuları ve yayınları ile devam edeceğim
bazen cok umutluyum bazen cok umutsuz herşey sıfır temel yok kotuyum nasıl olacak diyorum ?
gunde 8 9 saat calışıp ev iş eş cocuk yuku olmayan temeli cok iyi olduğu halde kazanamayan birsuru insan var benim neyime ki ? diyorum boşver bir hayal diyorum olmayacak diyorum
sonra oglum geliyor gozumun onune.. onun icin yapmalıyım diyorum. karmakarışığım. onlisans mezunuyum bolumum adalet..
atanmam icin 90+ ustu yapmam gerekiyor ki rahat ve istediğim bir yere atanabiliyim
eşim destekci sagolsun..
1 yıl 8 ay var sınava hemen de hemen gunde 3 saat calışma ile bu iş olur mu ? yoksa boşa mı kurek cekerim
eve gidince elim 23 00 dan sonra ancak boşalıyor zaten ben pert oluyorum. ( bu konuda eminim calışan anneler anlıyordur beni) o saatten sonrada bu kitabı bitirdikten sonra turkceye başlayacağm gece evde 1 saat turkce calışmak istiyorum
boylece eylule kadar turkce mat bitirip genel yetenekten bol bol deneme cozup genel kulture gececeğim
duşuncem boyle boyle de cok kotuyum mat kotu ( ilk başladımda -3+6 sonucunu bilemeyen biriydim ) .. cografya deseniz harita bilgisi hic yok
tarih deseniz bilmiyorum sozelciyim calışırsam yapabilirim
turkce deseniz dil bilgisi konuları hic yok sıfır .. bazen cok guveniyorum kendime bazende umudum kırılıyor boşa cabalıyorum gibi oluyor yaş 25..
Ne dersiniz olr mu ? bu şekilde kazanan var mı kazananların başarı oykuleri belki beni motive eder
yakın zamanda bir arkadaşım atandı ne kadar cok sevindim.. ama onun temel vardı mat vardı.. ya ben ? herşey koca bir sıfır..
bir avantajm var işimin masa başı bir iş olması
ve rahatlıkla iş yerinde videolar izleyebilmem o 3 saatte calışabilmem.. başka bir avantajm yok benim.. hafta sonları cumartesi pazarım evde cok yogun geciyor temizlik şu bu vs.. o gunlerde de zaten bakabilirsem derse ne ala bakamassam oda yok ..