Kızlar merhabalar. Bir konu hakkında o kadar stres icerisindeyim ki. Buraya konu acmak istedim. Kafam cok karışık cok ihtiyacım var başka insanların dışarıdan goruşlerine... Benim 2.5 yıldır bir ilişkim var, onunla tanıştığımda Annesi ile yaşıyordu ama boşanma davası acmıştı ve dava suruyordu. Şu an yine Kasım ayına ertelendi olaylar sebebi ile hep bir şey cıkıyor. Ayrıca 4 cocuğu var. 36 yaşında. Ben 26 yaşındayım oğretmenim. Asla olmaz dediğim bir durumdu ama insan aşık olabiliyor işte sonra bir baktım buralara gelmişiz tum ailesi beni tanıyor cocuklarıylada vakit gecirdim. (Eski eşi bakmıyor, mahkemede anneye vermiyor. Kadının ruh sağlığı tamami ile bozuk) . Bu adam oncelik olarak beni cok fazla seviyor, cok iyi anlaşıyoruz. 2 yıl birlikte de yaşadık. Şimdi yine annesiyle kalmak zorunda kaldı , cocuklarda onlarda. Yani sevgilim,4 cocuğu ve sevgilimin annesi birlikte yaşıyor. Biraz karışık durumlar var benim de aklım almıyor ama iletebildiğim kadar ileteceğim sizlere. Ben her durumu kabul ediyordum fakat sevgilimin ailesi cok problemli, kan davaları olaylar vs. cok durum var ve hep sorunlarla boğuşuyorz 2.5 yıldır. Ben onun beni bu kadar sevmesini seviyordum. Sen benim şansımsın vs. diyor hep aşırı duşkun bana. Ama ben yapamıyorum. Ayrılmak istiyorum artık ama bunu asla soyleyemiyorum bir kac aydır durum boyle. Yıkılacağını biliyorum. Ama bu mahkeme uzadı daha fazla bekleyemem.. Ayrıca annem rahatsız ve stres olmayacak dedi doktor, cok tehlikeli. O sebeple bu durumu asla anneme soyleyemem. Ailemi uzemem. Ve ben doğuda oğretmenim, doğuda tanıştım bu kişi ile. Buradan gidiyorum bu sene artık. Sizce her şeyi goze almaya değer mi ? ama aşık değilim ona. Kaybetmek de istemiyorum arkadaş gibiydik oyle bir alışkanlık. Korkularım var gelecek olmaz gibi her şeyi goze alıp evlensem bile 4 cocuk eski eş ve anne ucgeni var. İleride bunları kaldırabilirmiyim bilemiyorum. Aİleme bu durumu soylersem kalpten gitseler allah korusun boyle bir riski almaya bile değmez vicdanım el vermez. Onceden duzelir olur her şey diyordum ama artık duzelmiyor sevgilimin hayatı hep kaos dan ibaret. Onu uzmeden bu durumu nasıl cozebilirim. Onun beni cok sevdiğini, el ustunde tuttuğunu belirtmek istiyorum buna karşılık her şeyi goze almaya değer mi tum objektifliğiyle merakla yorumlarınızı bekliyorum. Cok ihtiyacım var cok karışığım. Cok sağolun şimdiden