Arkadaşlar olayı uzatmaya gerek yok herhalde diye duşunuyorum. Youtube kanallarını kopyalayıp sizin kanalınıza yukluyoruz. Ya da verdiğiniz linkleri download edip sizin kanalınıza yukluyoruz. Hemen acıklamaya gecelim;
YouTube videolarının linklerini iletirseniz download ettikten sonra hesabınıza yukleyebilirim. YouTube kanalı verirseniz, butun kanalı kopyalayıp sizin hesabınıza yukleyebilirim. YouTube hesabınız ve kanalınız yoksa, +5 TL karşılığında size ozel ve telefon onaylı bir kanal acabilirim. İş sonunda acılan kanalı size tum bilgileriyle teslim ediyorum. Video linki raporlaması yapmıyorum, hesabınıza girer bakarsınız. Telifli v.s şeklindeki videolara karışmıyorum, hesabınıza girip silebilirsiniz. Orneğin bir eğlence (funny) kanalı indirdik. Videolarınızı yuklerken funny ile alakalı kelimeleri analiz eder etiketlerim. Kelimeleri etiketlerken TBM oranlarını da goz onunde bulunduruyourm, boylelikle para kazanma yuzdeniz artar. Etiket ve TBM danışmanlığı tek kanal kopyalama işlemi icin 10 TL'dir. URL uzerinden yapılan indirmelerde yani farklı farklı videolarda, kanal olmadığı ve tek alanda yoğunlaşılamadığı icin tekil videolarda TBM ve Etiket danışmanlığı yoktur.
Hesap ve diğer materyallerin ucretlendirilmesi; (Opsiyonel)
1 adet TELEFON ONAYLI gmail hesabı + YouTube kanalı : 5 TL
1 kanal (sektor) kopyalama icin T.B.M. ve etiket danışmanlığı : 10 TL
Download + Upload İşlemi İcin Fiyatlandırma Kampanyası;
►►►► 500 adet videoya kadar download + upload : 5 TL ◄◄◄◄
1000 adet videoya kadar download + upload : 10 TL

►►►► 1500 adet videoya kadar download + upload : 12.5 TL ◄◄◄◄
►►►► 2000 adet videoya kadar download + upload : 17.5 TL ◄◄◄◄
►►►► 5000 adet videoya kadar download + upload : 45 TL ◄◄◄◄
10000 adet videoya kadar download + upload : 75 TL

►►►► 500 adet videoya kadar download + upload : 5 TL ◄◄◄◄

►►►► 1500 adet videoya kadar download + upload : 12.5 TL ◄◄◄◄
►►►► 2000 adet videoya kadar download + upload : 17.5 TL ◄◄◄◄
►►►► 5000 adet videoya kadar download + upload : 45 TL ◄◄◄◄

Turuncu ve yanıp sonen yıldızlı [

İletişim sadece P.M yoluyladır. Odeme secenekleri ise Ziraat Bankası ve PayPal.
PayPal alımlarında seciciyim ve teklifim farklıdır. Bu hakkım tamamen gizlidir.
Bu hizmet tamamen kişisel bir hizmetimdir. Meyuza markasıyla hicbir ilişkisi ve bağımlılığı yoktur.
Saygılarımla,
Mert YUZUAK